U trendu

Snimak ima 77 miliona pregleda: Ko je jeziva žena iz Srbije koja sama pleše kolo na ulici?

TikTok je prepun plesnih izazova, ali ovaj viralni video daleko je od uobičajenih plesnih rutina. Snimak prikazuje nepoznatu, naizgled stariju ženu iz Srbije kako sama pleše kolo u mračnoj ulici, a dodatnu jezu stvara muzika iz horora.

@aatec13

be careful guys #serbia #dancingladyserbia #horror #zvezdara

♬ Creepy and simple horror background music(1070744) – howlingindicator

Viralni snimak

Tiktoker pod imenom @aatec13 objavio je video u februaru, kratko napisavši: „Čuvajte se, ljudi“. Snimak je postao viralni hit i pregledana je više od 77 miliona puta i prikupio 6.4 miliona lajkova, a videozapisi s hashtagom #dancingladyserbia imaju preko 333 miliona pregleda.

Sprdnja na TikToku

„Ono kad moraš na WC, ali ti učitelj ne da“, napisao je neko, a mnogi su istakli da je video zapravo jeziv samo zbog njegove muzike pozadine. Kao dokaz tome, jedan je tiktoker objavio isti video s pozadinom Šakirine pesme Waka Waka i cela je stvar postala smešna.

@soymiulerxelninja

#fyp #foryou #fyppppppppppppppppppppppp #parati #dancingladyserbia #wakawaka #shakira #meme #humor #serbia

♬ Waka Waka (This Time for Africa) [The Official 2010 FIFA World Cup (TM) Song] (Single) – Shakira

Urbana legenda

Ali, iako je video ponovo postao popularan, snimak datira još iz 2019. i postao je urbana legenda. Naime, domaći mediji tada su pisali o svedočanstvima prolaznika koji su videli nepoznatu ženu u narodnoj nošnji kako pleše kolo u naselju Zvezdara u Beogradu.

Prema navodima svedoka, žena je vadila nož i pretila prolaznicima koji bi se zaustavili pored nje te je iskakala pred automobile i napadala ljude koji su je snimali, ali nije zabelžena nijedna prijava.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.