U trendu

Snimak o kojem bruji ceo region: Vozač zaustavio automobil na autoputu i izveo dete, pa uradio ovo

Danas svi bruje o snimku koji je objavljen na društvenim mrežama, a na kojem se  vidi dete koje vrši nuždu u zaustavnoj traci na auto-putu, a potom otac baca izmet pored puta i nastavlja put.

Snimak napravljen na auto-putu u Sloveniji izazvao je pravu polemiku. Zaustavljanje vozača i izvođenje deteta u zaustavnoj traci postalo je predmet rasprave da li je otac postupio pravilno, odnosno da li je ugrozio svoje dete.

[SAJ NI RES, PA JE] 🤦 Včasih se klicu narave ne da upreti. Vendar nikar ne posnemajte tujega voznika na posnetku, ki je ustavil kar na pospeševalnem pasu!

[SAJ NI RES, PA JE] 🤦‍♀️ Včasih se klicu narave ne da upreti. 🤷‍♂️ Vendar nikar ne posnemajte tujega voznika na posnetku, ki je ustavil kar na pospeševalnem pasu! ⚠ To je namreč prepovedano in smrtno nevarno! Če vi ali vaš sopotnik ne morete zdržati do počivališča, raje zapeljite z avtoceste na prvem izvozu. ↗

Posted by Vozimo pametno z DARS on Friday, August 26, 2022

Na snimku koji je objavljen na Fejsbuk stranici “Vozimo pametno z DARS” vidi se muškarac, koji je u zaustavnoj traci zaustavio automobil i izveo sa zadnjeg sedišta svog sina, postavio ga pored vozila na nošu i čekao da obavi nuždu. On je par puta pomerio djete koje je u jednom trenutku, kako se vidi na snimku, bilo ispred zadnjeg dela vozila.

Posle obavljene nužde, otac je dete vratio u automobil, bacio sadržaj iz noše pored puta i otišao. Slovenci koji su pogledali sadržaj veoma burno su reagovali na ovakav vid ponašanja, posebno stranaca koji su na proputovanju kroz ovu državu.

„Trebalo bi ga kazniti da više nikada ne sedne za volan“; „Imaju snimak, verovatno i reg. broj auta.. bilo bi dobro da preduzmu mere i da ga kazne zbog izazivanja opasnosti i za smeće pored autoputa“; „Ok, razumem da je potreba deteta bila velika, ali ako nisu mogli da sačekaju odmorište ili da to urade pre nego što skrenu na autoput mogli su makar da zakorače iza ograde i olakšaju sebi, ali ne i da ugroze ostale učesnike i, na kraju, ugroze svoje dete“; „Uh, kako bih ga naterala da za kaznu pojede to što je bacio“, bili su samo neki od komentara, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar