U trendu

Šok ispovest neveste sablaznila sve: „Verenik mi je ukrao venčanicu, u sve je bila umešana i buduća svekrva“

Jedna buduća nevesta, koja je želela d ostane anonimna, na društvenoj mreži Reddit podelila je neobičnu priču koja joj se dogodila neposredno pred venčanje, a zbog koje je ostavila verenika.

Ljuta nevesta otkrila je da joj je verenik iz ormara ukrao venčanicu koju je sama kupila i vratio je u salon jer smatra da ona tako bespotrebno „baca novac“. Ali to je tek početak njene drame.

„Ovo zvuči kao kliše, ali od detinjstva sam sanjala o lepoj venčanici, a sada sam i mogla da je priuštim. Ali moj verenik ne misli da je u redu potrošiti nekoliko hiljada dolara na haljinu koju ću obući samo jednom”, napisala je ova žena i dodala da je cena njene haljine tipična za venčanice.

Kad je saznao da je kupila venčanicu, verenik je počeo da joj govori da je „neodgovorna s novcem“, dodajući da je već potrošila mnogo novca na šminku, umetke za kosu i nakit.

“Dan nakon kupovine venčanice primetila sam da je nema u ormaru. Izbezumila sam se. Bila sam šokirana. Pitala sam ga gde je moja venčanica, a on mi je rekao da je vratio u salon. Pitala sam ga zašto je to uradio, a on mi je rekao da misli da je haljina smešno skupa i da bacam novac uzalud“, rekla je buduća mlada.

Da stvar bude gora, njena buduća svekrva stala je na stranu svog sina, iako je znala da on novac od venčanice drži kod sebe i da će ga verenici vratiti kad se dogovore oko rešenja.

Hiljade  korisnika komentarisalo je objavu, a mnogi od njih stali su na stranu ove nesrećne devojke nakon što je odlučila da ostacvi verenika.

“Za takvog jednostavno ne možeš da se udaš”, “Ne verujem da je zadržao novac od venčanice”, “Bože moj, kakav muškarac”, “Dosta jasan znak da ga ostaviš”.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar