U trendu

Šok ispovest: Poznati fudbaler zlostavljao trudnu devojku

Ugledni francuski list „L’Equipe“ objavio je nedavno šokantnu ispovest žene koja je bila žrtva zlostavljanja poznatog fudbalera koji je još uvek aktivan u francuskoj ligi. Prema njenim rečima, fudbaleru ju je brutalno tukao i prisiljavao na seks, čak i u razdoblju kad je bila trudna.
– Kontaktirala sam medije kako bih sprečila da nekoga ne ubije u budućnosti. Možda jednom progovorim i na sudu, ali trenutno sam u strahu za svoj i sinovljev život jer on je opasan čovek – započela je svoju ispovest devojka Mirijam pa prepričala sve od početka:

– Upoznala sam ga kada je dolazio u Afriku da igra za reprezentaciju. Pre četiri godine mi je ponudio da dođem kod njega u Francusku. Pobrinuo sa za papirologiju i stigla sam u grad gde je on tek došao nakon što je potpisao ugovor. Bio je jako ljubazan kada sam ga upoznala, ali kada smo počeli živeti zajedno, videla sam da nije mentalno stabilan i da je nasilan. Nisam mogla da verujem da je to zaista on. Bio je ljubomoran, eksplodirao je zbog sitnica i stalno je tražio izgovore da me udari. To nisu bili blagi udarci. Udarao me u stomak, u lice, svuda. Kako mi nije dopuštao da radim, finansijski sam zavisila od njega i nisam mogla da mrdnem – kaže Mirijam i dodaje da veruje da je novac promenio njenog bivšeg partnera.

– Otkad je počeo da zarađuje, postao je arogantan i ohol, nikoga nije poštivao. Mene je tada počeo da zlostavlja, po nekoliko puta mesečno. Maltretirao me na sve moguće načine. Sećam se da me jednom prilikom u automobilu tražio moju lozinku za Instagram, a kad sam odbila da mu je dam, odvezao mi je sigurnosni pojas i počeo juriti preko 200 km/h, pritom me je još i udarao. Dobila sam napad panike… U Parizu me je u hotelu tako jako udario da sam pala u nesvest… Kaže da je bilo i seksualnog zlostavljanja. Istina, zlostavljao me seksualno. Nakon što bi me pretukao, došao bi i izivnjavao se, a nekoliko sekundi kasnije prisiljavao me na seks. Opirala sam se, ali nije mi uspelo. Kada bi on završio, ja bih ostala da plačem. Nisam ga prijavljivala jer sam ga ipak volela, nisam htela da mu uništim karijeru. Danas mi je žao zbog toga, mogao je da me ubije – kaže ova žena Tvrdi da u klubu nisu sumnjali jer je glumio mirnog i povučenog tipa.

– Dolazio bi na treninge, odradio i otišao kući. Nije se družio sa saigračima van terena.

Kako je sve završilo?

– Tukao me i dok sam bila trudna, tvrdio je da dete nije njegovo, a odbijao je test očinstva. Na kraju me u osmom mesecu trudnoće izbacio na ulicu. Srećom, snašla sam se i danas sa sinom živim daleko od tog nasilnika, a ja se nadam da nikome nikad neće napraviti ono što je meni radio – završila je svoju priču Miriam. „L’Equipe“ nije otkrio identitet fudbalera, ali možda ljudi koji su napravili priču uvere devojku da o tome treba progovoriti i na sudu.

(Alo)

Napišite komentar