U trendu

Šok na venčanju: Mladoženja pustio snimak mlade tokom seksa sa – suprugom njene trudne sestre

Jedno venčanje u Kini pretvorilo se u pravu dramu kada je mladoženja odlučio da pred svima razotkrije nevestu, tako što je okupljenim gostima pokazao snimak na kojoj ona ima intimne odnose s mužem svoje trudne sestre.

@koolprince33

Cheating bride #chinese #chinestiktok #usa #worldtiktok #vira

♬ original sound – Kool Prince

Kako piše The Sun, snimak prikazuje par kako hoda do oltara. Kada konačno stignu do odredišta, na platnu iza njih počne da se prikazuje video koji traje pet minuta. Mladoženja gura nevestu i čuje se kako govori: „Zar si stvarno mislila da nisam znao za ovo“, na šta je ona bacila buket cveća na njega.

Snimak je originalno iz 2019. godine, ali nedavno je ponovo postao viralan i izazvao je pravu pometnju. Sakupio je preko 10 miliona  pregleda i hiljade i hiljade komentara. Ipak, nisu svi odobravali mladoženjin osvetnički postupak, a neki su ga pitali zašto se uopšte potrudio oko venčanja i išao toliko daleko ako je znao šta mu ona radi iza leđa.

„Zašto je potrošio toliki novac na venčanje?“ pitala se jedna korisnica. „Ne vidim smisao u ovome“, dodala je druga.

Ipak, drugi su uživali u javnom poniženju koje joj je priuštio. „Najbolja osveta, pred celom porodicom i prijateljima“, komentarisao je treći korisnik, a četvrti je dodao: „Ovo će je naučiti lekciji.“

Par je bio zajedno dve godine, a vereni su bili šest meseci. Mladoženja je navodno odmah započeo svoj plan osvete, čim je saznao za prevaru.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar