U trendu

Šok transformacija: Nećete verovati kakva je lepotica kada se našminka

Jasno je da šminka čini čuda i da mnogo može da promeni lik, ali ono što radi jedna devojka iz Italije je zaista neverovatno – ona posle profi urađenog mejkapa jedva da podseća na sebe.

I dok mnoge blogerke kriju svoja prirodna izdanja, ona rado sa publikom deli snimke na kojima je nesređena – bez ikakvog mejkapa i čak sa neizdepiliranim brčićima. Onda paralelno ponudi i svoje doterano izdanje – posle ozbiljnog šminkanja.

„Zamisli izađeš u bar i upoznaš ovo ‘posle’, a onda se ujutru probudiš pored ovog ‘pre’“ – jedna je od poruka onih koji su videli kako mlada glumica i blogerka Fabiola Baljieri izgleda kada se našminka.

A razlika je zaista neverovatna.

Istina je da Fabiola u snimku “pre” pravi grimase i nije sredila frizuru, ali nema sumnje da u snimku posle jedva podseća na sebe.

I ta promena je tolika da neki smatraju da Fabiola preteruje i da joj to i nije potrebno.

„Da li ti zaista treba toliko šminke da bi sebi bila lepa. Lepa si takva kakva jesi. Ja, recimo, stavim samo maskaru i sjaj za usne. Mislim da ti treba više samopouzdanja. Svakog dana stavljaj malo manje šminke i videćeš da i bez nje izgledaš odlično“, poručuju Fabioli, koja deli i snimke sa drugaricom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.