Šokantni snimci otkrivaju istinu iza oglasa: Stanarina je besplatna, ali očekujem…

Kamere BBC-ja uhvatile su stanodavce koji umesto stanarine od žena traže seksualne usluge. Ovo nije prvi puta da su takvi slučajevi zabeleženi u Velikoj Britaniji, a reporterka Rejčel Stounhaus sastala se sa dvojicom muškaraca koji iznajmljuju stanove.

https://www.youtube.com/watch?v=EggdOaoEqzw

Međutim, umesto novca, jasno su joj dali do znanja šta očekuju od nje.

– Soba, stanarina, svi računi će biti plaćeni. Dobijaćeš i nedeljni džeparac. A zauzvrat ćeš morati da spavaš sa mnom jednom nedeljno – otvoreno joj je rekao muškarac po imenu Majk koji iznajmljuje sobu na popularnoj stranici za oglašavanje Craigslist. Soba koju iznajmljuje nalazi se u engleskom Bristolu.

Nakon što mu je novinarka otkrila da ga je snimala, muškarac je rekao da se samo pretvarao jer i sam radi istraživanje o iskorišćavanju žena u Ujedinjenom Kraljevstvu, piše Metro.

Drugi stanodavac, muškarac u 60-im po imenu Tom, rekao je reporterki da će dobiti besplatnu stanarinu, struju, gas, WiFI ako se useli u njegov stan. Kada ga je upitala očekuje li od nje seks, odgovorio joj je: – Sad mi je neprijatno. Radi šta želiš, a ako želiš voditi ljubav, vodi ljubav. Uzmi nedelju-dve ako nisi odmah spremna. Ali, na kraju dana, da, seks je potreban.

Jedna žena iz Bristola ispričala je kako je jedan muškarac tražio grupni seks u zamenu za plaćanje stanarine.

– Svaki stanodavac sa kojim sam razgovarala činio mi se pomalo opasan. Jedan je očekivao da spavam s njim, ali i da imam grupni seks s nekoliko njegovih prijatelja – rekla je ona.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.