U trendu

Šokantno krštenje: Pop bebu o uranja u vodu, dete vrišti, a majka urla od očaja (video)

Majka deteta koje se krstilo u nedelju u Limasolu na Kipru najavila je tužbu protiv sveštenika koji je držao ceremoniju krštenja, jer je bio izrazito grub prema bebi, agresivno je uranjao u svetu vodicu dok je beba sve vreme plakala, a nakon ceremonije bila je puna modrica.

Σήμερα βάφτισα το μωρό μου!!Δεστε αυτός ο "πάτερ" πως χτυπά το μωρό,να του φωνάζουμε όλοι,να του λέμε σιγά το μωρό και να μας απαντά έτσι βαφτίζω εγώ!! Το μωρό εννοείται ότι μετα ήταν ολοκόκκινο σε όλο του το σώμα και σε σοκ!!😡Αυτός ο άνθρωπος είναι ο πάτερ της παλόδιας και μας χάλασε την πιο όμορφη μέρα!! Όσο για τον τρόπο του ήταν γενικα απαίσιος!!

Gepostet von Ntina Shitta am Sonntag, 18. Oktober 2020

Majka u jednom trenutku izlazi napolje, jer nije mogla da dalje gleda to mučenje, a sveštenik je uporno odbijao da prestane.

– Vikali smo na njega, govorili smo mu da prestane, a on je samo rekao ‘ja tako krstim, pustite me da odradim svoj posao’ i nastavio. Taj sveštenik nam je uništio najlepši dan, a bebu smo odveli kod lekara i 24 sata nakon incidenta još je u šoku – ispričala je majka Tina Sita, koja je šokantni snimak krštenja objavila na Fejsbuku.

– Krstio sam puno dece. Kad sam video da je ova beba pod stresom, nastojao sam da ritual završim što pre – rekao je sveštenik medijima na Kipru, ali ni izvinjenje ga neće spasiti tužbe roditelja protiv njega.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.