U trendu

Šokantno: Nije znala da je trudna, porodila se na WC šolji i ostavila bebu u njoj (video)

Uplašili smo se. Izgledala je jako slabo pa smo otišle u bolnicu, a policiju sam obavestila o detetu, kaže Juina cimerka koja tvrdi kako Ju nikada nije imala ni jedan simptom trudnoće, prenose mediji u regionu.

https://www.youtube.com/watch?v=2VUSSIK3XD4

Policija u kineskom gradu Nanjing spasila je tek rođenu bebu iz WC šolje nakon što ju je pri porodu tamo ostavila njena majka. Kako prenosi DailyMail, žena prezimena Ju nije ni bila svesna da je uopšte trudna. Otišla je u WC jer je mislila da ima obične bolove u stomaku.

Nakon poroda je napustila stan i otišla u bolnicu, a novorođenče je ostalo naglavačke zaglavljeno u šolji.

Njena cimerka, koja je pozvala je policiju i majku deteta ispratila u bolnicu, kaže kako ni sama Ju nije znala da je uopće trudna.

– Uplašili smo se. Upitala sam je da li želi da pozove policiju. Izgledala je jako slabo pa smo otišle u bolnicu, a policiju sam obavestila od detetu, kaže cimerka koja je dodala da je Ju imala momka pre godinu dana, ali nikada nije imala ni jedan simptom trudnoće.

Policajci su pronašli uplakanu bebu i izvukli je iz šolje. Omotali su je u ćebe i odneli u dječju bolnicu. Potvrdili su da dete nije povređeno, a sada pokušavaju pronaći Juinu porodicu. Pretpostavljju da je Ju otišla u WC zbog bolova u stomaku, a potom se šokirala zbog poroda pa je ostavila novorođenče u šolji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.