U trendu

Šokiraćete se kad otkrijete šta sve bračni partneri kriju jedan od drugog, ovo su samo neke od mračnih tajni

„New York Magazine“ i internet platforma „The Cut“ pitala je bračne parove o njihovim najvećim tajnama – koje skrivaju od partnera. Kako prenose mediji, osobe u braku podelile su mračne tajne, a ovo su samo neke od njih.

1. Poremećaj ishrane
„Moj suprug ne zna da imam poremećaj ishrane. Ako je napolju zbog posla ili ako ga nema nekoliko sati, jedem dok me ne zaboli stomak. Zna da sam na terapiji, ali nema pojma da je to zbog poremećaja ishrane.“ (Keri, 40, u braku osam godina)

2. Troškovi venčanja
„Lagala sam supruga o troškovima našeg venčanja. Bilo je blizu šest cifara. Misli da je cena bila upola manja.“ (Panos, 39, u braku dve godine)

3. Neznanje o njegovoj profesiji
„Da budem iskrena, nemam pojma čime se tačno moj suprug bavi i kako zarađuje za život. Nešto povezano s računarima.“ (Nava, 38, udata dve godine)

4. Tajni testovi trudnoće
„Nisam rekla suprugu koliko testova trudnoće uradim svakog meseca. Dve godine pokušavamo da dobijemo dete i ne mogu da prestanem sa testiranjem.“ (Andrea, 33, udata 7 godina)

5. Menstruacija ne traje toliko dugo
„Pretvaram se da imam menstruaciju punih nedelju dana. Tako mogu malo duže da izbegavam seks.“ (Aleks, 30, u braku dve godine)

6. Izgubljena burma
„Izgubila sam burmu. Nema je mesec dana i nemam pojma gde se nalazi.“ (Beau, 30, u braku godinu dana)

7. Zaljubljen u aferu
„Moja supruga zna da sam imao aferu. Ali, nema pojma koliko sam voleo ženu s kojom sam je prevario.“ (Anton, 43, oženjen pet godina)

8. Stavljanje novca na stranu
„Kradem gotovinu od supruga i skrivam je. Već sam jednom sakupila 1300 dolara s kojima sam kupila kauč za kuću.“

9. Pojedinosti o seksu u troje
„Odbijam da kažem suprugu detalje o seksu u troje koji sam imala. Ne kažem mu s kim i kada je to bilo, osim da je to bilo pre nego što smo se upoznali.“

10. Špijuniranje
„Proveravam joj imejlove, poruke i bankovni račun. Nekoliko dana pratim svaki njen korak.“

12. Zgražavanje
„Muka mi je od njegovih zuba. Oni su žuti i iskrivljeni.“

12. Tajni poslovi na eBayu
„Kupujem i prodajem stvari na eBayu noću dok on spava.“

13. Objavljivanje intimnih informacija
„Kad smo se upoznali, odmah sam rekla majci, sestri i svim prijateljicama da ima veliki penis.“ (Karolina, 55, udata 20 godina)

14. Estetska hirurgija
„Na početku naše veze suprug i ja smo zajedno gledali stare fotografije, a on je rekao da izgledam toliko drugačije. Pitao me je li mi operisan nos, a ja sam bez oklevanja rekla da nije. Htela sam da misli da sam rođena tako lepa.“ (Erika, 41, u braku četiri godine)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar