U trendu

Srbi masovno komentarišu ono što je Jelena Đoković obukla na svadbi Novakovog brata

Jelena Đoković nije poput drugih žena sportista opterećena odevnim kombinacijama i markiranom garderobom, što je nekima i dalje nepojmljivo i čudno im je da se supruga Novaka Đokovića ne pojavljuje u šljaštećoj odeći na kojoj su ispisane oznake brendova.

Poznata po svom ležernom, sportsko-elegantnom stilu, Jelena se često u Srbiji nalazi na meti kritika zbog svoje odeće. Supruga Novaka Đokovića godinama neguje svoj stil oblačenja i nosi ono u čemu se oseća sjajno, ali ispod njenih fotografija na društvenim mrežama često se mogu pročitati ružni komentari koji samo govore o onima koji su ih napisali.

Tako je bilo i posle venčanja Novakovog mlađeg brata Đorđa koje je održano tokom vikenda.

Jelena je za ovu priliku obukla elegantne bež pantalone i belu košulju, koje je  uz diskretnu šminku i talasastu puštenu kosu, uklopila sa bež sandalama i sivom torbom, ali su hejteri na društvenim mrežama ocenili da ne poštuje devera i jetrvu te da se obukla „kao da ide na plac“.

„Bolje se oblači za mečeve“, pišu razočarani korisnici društvenih mreža.

Ima i onih koji misle da Jelena nikome ne treba da polaže račune u vezi svog stila oblačenja, i da joj savršeno stoji šta god da obuče.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar