Srpkinja izašla na sastanak u Londonu pa zažalila: ‘Moj balkanski mozak to nije shvatio’

Mina iz Beograda, koja studira u Londonu, u nedavnom videu je ispričala šta joj se dogodilo kad je otišla na sastanak sa strancem i otkrila zašto mu se zbog njegovog poteza više nikad nije javila.

„Ovo je priča o jednom dečku s kojim sam izašla ovde u Londonu. Dečko je bio jako simpatičan, sladak, upoznali smo se preko jedne aplikacije. On je tada radio kao inženjer za Formulu 1, vrlo korektan momak, vidi se da ima novca. Dogovorili smo se da ćemo se videti i izaći na kafu. Kako neka mesta ovde funkcionišu po principu da vi odete na šank, kažete šta želite i onda to platite odmah, tako je bilo i u ovom kafiću. Tako ja dolazim do šanka i kažem: ‘Ja ću kapućino’ i okrećem se njemu u stilu: ‘Šta ti želiš?'“, ispričala je Mina.

@minajakovljeviic

send help

♬ original sound – minajakovljeviic

‘Moj balkanski mozak nije shvatio’

Zatim je objasnila šta se dogodilo: „On samo ozbiljno stoji i kao: ‘Ne, ne, samo ti uzmi.’ Moj balkanski mozak nije shvatio o čemu se radi. Hajde da sam shvatila pa bi bilo manje neprijatno, ali meni uopšte nije dolazilo do mozga da on želi da svako plati svoju kafu koja je bila 3-4 funte (oko 4 evra). Još ja kao: ‘Ne, ne, reci šta hoćeš?’ A on jadan ne želi da kaže šta je problem, nego kao: ‘Samo ti naruči.“

„Meni se u tom trenutku upali lampica da on ne želi da plati. U trenutku mi je došlo da mu kažem da mi samo objasni šta želi, platiću ja, zato što je to račun bio od 9-10 funti (oko 10 evra)“, rekla je. Na kraju je svako platio svoje, a nakon te noći više se nikada nisu čuli.

„Ovako je i u Amsterdamu, ali svi će vas voleti kada zovete društvo na ručkove i pića jer mi Srbi to svuda radimo“, „Kako se plaše za svoj novac, napustila bih ga odmah“, „Koji blam s njegove strane“, „Žena može u bilo kojem trenutku da plati svoju kafu, reći mu zbogom i otići da uživam u njoj sama“, glasili su neki od komentara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.