U trendu

Srpkinja se pohvalila mužićem pa ceo region okrenula protiv sebe: ‘Nisam skuvala nijedan ručak u braku’

Ispovest jedne Srpkinje izazvala je lavinu reakcija na društvenim mrežama, a najveće pitanje bilo je gde je ova žena našla tako savršenog supruga, piše Najžena.

Ona je na jednoj društvenoj mreži gde mnogi pišu svoje ispovesti, otkrila da otkad je u braku, nikad nije kuvala jer jednostavno to ne voli.

„Otkad sam se udala, pre dve godine, nijednom nisam skuvala ručak ili pripremila večeru (osim možda par puta ispekla jaja ili skuvala viršle). Sve to radi moj muž i ne žali se, svaki dan. Vrlo ukusnu hranu sprema. Uz to ide u prodavnicu, baca smeće, ponekad usisa, a ostalo radim ja“, napisala je žena.

„Tako nam odgovara. Iskreno, ja mrzim da kuvam, tako da je ovo dobitna situacija. Nekad se setim bivšeg koji bi jednom nedeljno usisao pod i to je to (ja sam radila sve ostalo), a posle je pričao kako je on zbog toga savršen i kako, ako ga ostavim, takvog muškarca neću nigde naći“, otkrila je Srpkinja.

Ubrzo su se u komentarima nizala razna mišljenja. Dok je ženama njen suprug „hot“ tip, muškarcima se nikako nije dopao način na koji funkcionišu ona i njena bolja polovina.

„Koliko je meni to hot. Muškarac koji je zapravo sposoban, zapravo vodi domaćinstvo, pravi domaćin i vidi se da to radi i iz ljubavi i poštovanja prema tebi. Drago mi je da si srećna i da si našla blago u moru Balkanaca, koji ne znaju ni da operu ruke posle nužde“, napisala je jedna žena.

„Sve je stvar dogovora između vas i ako ste vi srećni, a ne kako vam ‘društvo’ nameće čiji su koji poslovi. Podržavam“, dodala je druga.

Ali, muškarci su imali drugačije mišljenje.

„I meni je ‘hot’ kad ženi nije problem da vodi domaćinstvo i zna gde joj je mesto. Kad zna da će, ma koliko mislila da je pametna, poslušati muža jer zna da on i dalje zna bolje, jer je muško. Kada me dočeka skuvano, toplo i oprano. Koliko je sve to super ‘hot’ nama muškarcima. To nam i te kako podstiče mušku potenciju i libido, a feministkinje ga maksimalno suzbijaju“, napisao je jedan tipični Balkanac.

„Meni bi bilo ‘hot’ da je ona barem jednom za dve godine napravila ručak ili večeru. U redu je što su se dogovorili da tako rade, ali da sam ja taj muškarac, meni bi bio veliki znak ljubavi da se barem jednom godišnje žena koju volim i koja voli mene, potrudi napraviti nešto, barem neku testeninu sa sirom i piletinom ili grašak“, napisao je drugi.

Uz sve ove komentare neko ju je pitao: „Gde si našla takvog muškarca?“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)