U trendu

Srpkinja u američkom rijalitiju: Ima preko 300 kg i svako jutro zahvali Bogu što nije umrla (video)

Maja Radanović, 33-godišnja Amerikanka poreklom iz Srbije, jedna je od zvezda u novoj sezoni serijala televizije TLC „Moj život sa 300 kg“, i jedna od, kako kažu, najgojaznijih učesnika.

Maja je rođena u Portlandu, u državi Oregon, a roditelji su joj iz Srbije, odakle su se doselili u Ameriku u potrazi za boljim životom.

Donedavno je imala 312 kilograma, a život joj je bio potpuni pakao. Ona je emisiji otkrila da veruje da je za njen višak kilograma dobrim delom zaslužno i srpsko poreklo jer je, kaže u emisiji, u pitanju „nacija čija se kultura vrti oko hrane“.

Još jedan razlog koji Maja navodi kao uzrok svoje debljine je činjenica da su se njeni roditelji razveli kada je bila mala. Majina majka zbog toga je morala da radi mnogo više kako bi ih izdržavala, a Maja je utehu zbog usamljenosti pronalazila u hrani.-9+

Maja Radanović kaže da joj je odlazak oca od porodice teško pao, i da je od desete godine počela da se dramatično goji.

Na početku srednje škole imala je 136 kilograma, na kraju srednje škole bila je teška 181 kilogram. Sa 24 godine bila je teška 226 kilograma.

„Kad se probudim, prvo što uradim je da zahvalim bogu što nisam umrla u toku noći jer mi je zdravlje u katastrofalnom stanju i znam da je pitanje trenutka kada ću umreti. I što je najgore, situacija je iz dana u dan sve gora. Mnogo je dana kad ne mogu ni da se istuširam“, kaže ona, a prenosi Blic Žena.

https://youtu.be/IcQZhrh2WD4

U trenutku kada je počelo emitovanje emisije, Maja je imala dečka, Kristijana, koji je nedugo potom raskinuo sa njom. To ju je strašno pogodilo jer je već prošla sličnu epizodu – bila je u vezi četiri godine sa dečkom, bili su i vereni, da bi je on potom ostavio jer se plašio da ona zbog gojaznosti neće moći da rađa, priznaje Maja.

Uz pomoć čuvenog doktora Jonana Nouzaradana, specijalizovanog za slučajeve morbidne gojaznosti, uspela je da skine prvih 50 kilograma.

Postepeno skida težinu, njen napredak publika napeto prati, a strogi lekar Nouzaradan čini se, vrlo je zadovoljan njenim napretkom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)