U trendu

Šta boja očiju govori o vama? Saznajte svoje najveće vrline i mane

Kaže se da su oči ogledalo duše, a svaka boja očiju otkriva i vrline i mane koje krase osobu koja ih nosi.

Smeđe oči

Ako imate smeđe oči, onda ste samodostatna osoba i prijateljski ste raspoloženi prema svima.

Živahni ste i s vama je lako razgovarati, a dok govorite i hodate izgledate privlačno. Imate snažne, samouverene komunikacijske veštine, a posedujete i ogromnu mentalnu snagu, ljubazni ste te odani. Vi ste vešti u svom poslu i verujete u rezultate, ali ste takođe vrlo mistični i duhovni.

Zelene oči

Kreativna ste osoba koja je istovremeno i strastvena i mirna. Prijatno se ponašate čak i u trenucima krize ili stresa – i tada ste smireni. Ipak, ne izražavate jasno i glasno svoja osećanja i razmišljanja, ali ste istovremeno i veoma nepredvidljivi i volite svoju slobodu.

Plavi oči

Posedujete visoku stopu inteligencije i veoma vas zanimaju društveni problemi i imate visoku toleranciju na bol. Plavooke osobe obično imaju najjači karakter od svih boja očiju. Vi ste samouverena, ali i vrlo oprezna osoba jer više volite da držite jak gard, piše Times of India.

Oči boje lešnika

Ovakav tip očiju govori da imate maštoviti um, dok ste pustolovni i odlučni, ali volite i da isprobavate nove stvari. Volite da rizikujete i puni ste aktivne i snažne energije i duboki ste mislilac. Uvek se suočavate s nedaćama sa ciljem i uverenjem da ih nadvladate dok ste svesni sebe i znate svoje granice, snage i slabosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.