U trendu

Šta će obeležiti vaš  život u narednom periodu: Izaberite knjigu i saznajte kakvu poruku vam nosi

Pustite intuiciju da vas vodi i bez mnogo razmišljanja odaberite jednu od četiri ponuđene knjige.

Ovaj jednostavan test otkriće vam poruku za budućnost koja može da vam pomogne da spremnije dočekate neke događaje koji će uslediti.

1. Ako ste izabrali knjigu broj 1

Dete u vama ima potrebu za slobodom. Vaše misli usmerene su na neki problem koji vam izgleda trenutno nerešiv, a vezan je za nešto iz prošlosti. To vas guši i opterećuje, tako da maštom bežite od situacije koju ne znate kako da rešite.

Gurate probleme „pod tepih“, a sve što potiskujemo kada izađe iz nas na površinu jače „eksplodira“. Knjiga koju ste odabrali vam šalje poruku da će budućnost od vas tražiti da budete odgovorniji i zreliji u suočavanju sa problemima i donošenju odluka.

2. Ako ste odabrali knjigu broj 2

Vaša poruka za budućnost je da dolazi vreme kada bi trebalo da se okrenete svojoj romantičnoj strani. Dugo ste zanemarivali svoje emocije i budućnost od vas traži da raščistite neke odnose na tom planu, ako nisu rešeni i da otvorite svoje srce za neke nove ljude koji će ući u vaš život.

Vas čeka čaroban period u ljubavi i nove spoznaje sa ljudima koji će u narednom periodu obeležiti vaš  život. Partner koga sretnete biće vaš veliki životni učitelj.

3. Ako ste izabrali knjigu broj 3

Na testu je vaše strpljenje. Spadate u ljude koji hoće sve sada i niste u stanju da sačekate da za neke stvari „situacija sazri“. To vam stvara nervozu i uvodi vas u anksioznost. Poruka koju vam donosi izabrana knjiga je da morate da naučite da budete strpljiviji i mudriji.

Budućnost vam poručuje da bi trebalo da shvatite da će se mnoge stvari desiti onda kada za njih dođe pravi trenutak, a ne kada vi to hoćete. Ukoliko hoćete da ostvarite zacrtane ciljeve, biće potrebno da naučite da strpljivo sačekate.

4. Ako ste izabrali knjigu broj 4

Vaša poruka je da ste vi naučili mnoge važne lekcije koje su vam bile namenjene. Dolazi vreme smirenja i potpunog duševnog mira. Budućnost vam poručuje da je trenutak da se okrenete sebi i svom unutrašnjem rastu.

U vremenu koje dolazi imate priliku da postanete najbolja verzija sebe i da ubirate plodove svega onoga što ste zasejali u prošlosti.

(Telegraf.rs)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar