U trendu

Šta ste prvo ugledali: Ako vam je ova stvar odmah zapala za oko, u sebi nosite veliki bol i tugu

Ova optička iluzija pomoći će vam da shvatite koji su vaši prioriteti. Pogledajte fotografiju, a ono što prvo vidite otkriće vam šta vam je najbitnije u vezi, a da toga možda i niste bili svesni.

Lice muškarca – Povučeni ste, ali vam je bitno da budete shvaćeni

Kako je navedeno na pomenutom portalu, drugim ljudima otkrivate samo jednu stranu svoje ličnosti jer mislite da ćete im se na taj način dopasti. Ipak, to ne znači da ste loša osoba.

Misteriozni ste jer vas niko ne poznaje u potpunosti pa bi trebalo da date partneru priliku da to ipak učini. Ako ste prvo videli lice muškarca, važno vam je da budete shvaćeni, a to ćete moći da ostvarite samo ako dozvolite voljenoj osobi da vas istinski upozna.

Osoba u kaputu – Morate da se osećate prihvaćeno

Na desnoj strani fotografije je nacrtan muškarac u kaputu, a ako ste prvo njega primetili, to znači da u sebi nosite tugu i bol. Potreban vam je neko ko će želeti da vidi stvari iz vaše perspektive i prihvati sve ono što vas tišti.

Beba na stolu – Želite da se partner u svakom trenutku brine o vama

Iako ste sposobni da se brinete o sebi, uvek se bojite da bi nešto moglo poći po zlu. Potreban vam je partner koji će razumeti vaše emocionalne potrebe i potrudi se da se osećate zaštićeno.

Čarobnjak koji čita knjigu – Morate ostvariti dublju duhovnu povezanost s partnerom

Radoznali ste, a duhovnost vam je na prvom mestu. Žudite za partnerom koji će razumeti vašu želju da saznate više o smislu života, čak i ako nemate ista uverenja.

Figure u beloj odeći – Žudite za izazovom

Tvrdoglavi ste i sve morate da imate pod kontrolom. Naravno, to nije uvek moguće. Potrebno vam je da partner bude uz vas, veruje vam i pruža podršku. Međutim, želite da vam se suprotstavi, odnosno postavi izazov kada misli da niste u pravu. Ipak, budite oprezni da ne biste preterali i počeli da se svađate.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar