U trendu

Šta ste prvo videli, lice žene ili jato ptica? Optička iluzija otkriće vam zašto imate problema u ljubavi

Ova optička iluzija otkriće vam šta je uzrok vaših problema u ljubavi

Ljudski mozak je neverovatan! Svi imamo iste emocije, ali u zavisnosti od mnogih faktora, uključujući vaspitanje i životno iskustvo, različito ih ispoljavamo.

Ova optička iluzija može da vam otkrije da li imate ozbiljnih problema u vezi, a sve se zasniva na onome što prvo vidite na slici.

Pogledajte sliku i recite nam šta vidite. Ukoliko niste odmah uočili ili ne znate kako da objasnite „pojam“ koji vam je privukao pažnju, da vam olakšamo – ova optička iluzija sadrži dve slike – lice žene i jato ptica, a jedna od njih može da znači da vam je teško da uđete u vezu.

Recite nam, šta ste prvo videli na slici?

Dakle, ova optička iluzija zapravo ima dve slike u sebi – jato ptica i lice žene. U zavisnosti od toga kako vaš mozak funkcioniše, prvo što ćete uočiti jeste jedna od njih dve.

A evo šta znači ako ste prvo uočili…

…lice žene

Ako vidite siluetu žene na slici, vi ste veoma osetljiva osoba i brzo „pokupite“ emocije drugih. Ova osetljivost vam omogućava da lako uspostavite bliskost sa drugima, ali takođe može biti štetna jer ste skloni da upijate negativnu energiju onih oko sebe. Zato veze mogu da vam nanesu bol, čak i kada za to nema razloga, kada negativne emocije nisu uperene protiv vas.

…jato ptica

Ako ste prvi videli jato ptica, onda žudite za jakim, strastvenim emocijama i ne podnosite duge, stabilne i ne baš uzbudljive veze. Među stvarima koje vas uzbuđuju i za kojima žudite, obaveze se sasvim sigurno ne nalaze. Predvidljivost vas zamara. Takođe ste veoma analitični, što vam stvara dodatni stres u životu. Problem koji vi imate jeste kako da ostanete u vezi sa osobom koju volite kada osećanja postanu stabilnija, ali manje uzbudljiva, piše Sensa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar