U trendu

Šta ste prvo videli na slici? Odgovor otkriva čega se najviše plašite

Ovaj zabavan i brz test ličnosti tvrdi da može da otkrije čega se osoba najviše plaši.

Sve što od gledaoca zahteva je da pogleda ilustraciju, a trebalo bi da vidi ili crnog orla koji širi krila ili belog zeca zeca.

Mia Yilin, kreatorica sadržaja na TikToku, podelila je novu optičku iluziju koja može otkriti dosta toga o vašem karakteru.

Šta ste prvo videli na fotografiji?

@mia_yilin

What did you see first? #personalitytest #psychology #opticalillusion #entertainment #fun #trending #fyp #fypシ #observation #fengshui #fortune #wealth #relationship #chinesewithmia #mia_yilin #Asian #learnontiktok

♬ original sound – Mia Yilin 💖

U zavisnosti od toga šta prvo vidite, ova psihološka slika obećava da li ste više uplašeni da izađete iz svoje zone udobnosti ili da budete odbačeni.

Zec

Ako prvi put vidite belog zeca, onda možete da se borite da izađete iz svoje zone udobnosti. Želite da učinite više u svom životu i brinete se o gubitku prilika ili vremena.

Međutim, borite se sa prepuštanjem stvari slučaju i ponekad osećate da se previše toga dešava u vašem životu da biste uzeli ili prekinuli ili uradili nove stvari u svom rasporedu. Možda ćete imati koristi od pokušaja da uradite nešto malo i novo jednom nedeljno, a zatim da pokušate da izgradite veća iskustva odatle.

Mia je objasnila: „Pronalazite utehu u rutini i promena može da vas učini nelagodno. Međutim, takođe imate želju za novim iskustvima i avanturama što može dovesti do konfliktne dinamike u vama samima.

Orao

Ako ste neko ko je prvi video crnog orla kada se plašite da se nekome otvorite. Duboko u sebi vi ste beznadežan romantičar koji želi da se skrasi sa partnerom, ali možete biti umorni od ranjivosti sa osobom i ne osećate se samopouzdano da bi verovali nekome.

Međutim, ako ste u mogućnosti da rizikujete i poverite se nekome, onda možete pronaći vezu koju želite u životu, kao i da se nećete osećati opterećeni sopstvenim brigama.

Mia je rekla: „Vi ste skloni da budete oprezni kada su u pitanju odnosi, odvajate vreme da izgradite duboke veze sa drugima. Ali kada neko zaradi vaše poverenje, vi ste žestoko odani i učinićete sve da ih podržite i zaštitite.

Na društvenim mrežama, jedna osoba u Mijinom odeljku za komentare napisala je: „Zastrašujuće je koliko ona ponekad može biti istinita i tačna“, dok je druga osoba prokomentarisala: „Uvek me zadivi kako [Mia] može da me čita kao knjigu“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar