Šta vam sve treba za nezaboravan novogodišnji provod?

Za sve one koji vole da se spreme na vreme, pripremili smo šest važnih saveta za najbolji novogodišnji provod. Možda ćete i sami nešto dodati iz iskustva, ali verujemo da je ovih šest stvari sigurno neizostavno.

1. Dobre cipele

Dobre cipele su pre svega udobne! Nađite sebi par vrlo udobnih cipela ili čizama koje se slažu sa vašom novogodišnjom odevnom kombinacijom. Kada ste u udobnoj obući imate definitivno najviše energije, a ona je u novogodišnjoj noći zaista dobrodošla. Doček Nove godine Beograd čini mestom najveće gužve u okruženju. Čeka se u redovima za prolazak, ulazak, izlazak, a kada biste bili u nekim neudobnim cipelama, pa još na štiklama, provod bi se sastojao u traženju najbliže stolice.

2. Haljina u kojoj se osećate privlačno

Da biste zaista sijali u novogodišnjoj noći haljina, tj. odevna kombinacija treba da bude po vašoj meri. To znači da model treba da bude dobro odabran, a ne nužno neki koji je trenutno aktuelan. Možemo primetiti kako se svake godine moda „vraća“ koju deceniju unazad (trenutno su aktuelne kratke majice sa početka devedesetih i goli stomaci). Trendovi nisu zapisani u kamenu i ne znači da svi treba da ih sledimo, posebno ako nam trenutno aktuelna moda ne stoji. Bolje je potrošiti malo više vremena i naći neku dobru haljinu ili komplet nego se osećati kao deo stada kome to baš i ne stoji da bude.

3. Probrano društvo

Uđite u Novu godinu sa ljudima sa kojima biste želeli i da je provedete. To je najbolje rešenje ako imate dilemu kom društvu da se priklonite. Gledajte da po svaku cene izbegnete osobe koje vas iscrpljuju i koje ne zrače optimizmom.

Još jedan savet: gledajte na doček Nove godine malo šire, tj. uključite u doček i period pripreme za veselje. Treba da vam ceo dan bude dobar da biste zasijali na dočeku i dobro se proveli. Dakle birajte društvo pozitivnih ljudi poslednjeg dana stare godine.

4. Klub sa odlično organizovanim dočekom

Neizostavan deo dočeka je klub/kafić/kafana koji organizuje doček. To treba da bude zaista mesto sa uigranim konobarima i barmenima, koje ne plaši velika gužva i kojima strani gosti ne izazivaju konfuziju. Najbolji su lokali koji već imaju organizovane muzičke nastupe tokom godine pa su uigrani za doček sa svim potrebnim detaljima.

Jedan od najpopularnijih klubova koji organizuje doček Nove godine je splav Kartel. Nalazi se na Sajamskom keju i prima oko 450 ljudi, što znači da je rezervaciju za doček potrebno napraviti online što pre. Ovaj neobičan splav je poznat po najatraktivnijim žurkama u gradu i zaista nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

5. Organizovan prevoz u povratku

Doček Nove godine Beograd čini najhaotičnijim gradom u kom doslovno satima možete bezuspešno tražiti prevoz. Dobiti slobodno taksi vozilo između tri i pet ujutro je gotovo nemoguće, čak i ako imate pri ruci brojeve telefona svih taksi službi.

Idealno rešenje je da u društvu u kom slavite Novu godinu ima jedna osoba koja ima automobil na raspolaganju i ne pije! Takođe, lepo je imati nekoga ko može da dođe po vas kada se završi novogodišnji program, recimo mama, tata, stariji brat…

6. Dobro raspoloženje

Sve probleme koji vas muče pred Novu godinu ili u dužem periodu ostavite kod kuće kada krenete na doček. Nikakvi problemi se neće rešiti ako brinete, ali vam odmor i relaksacija mogu doneti inspiraciju za njihovo rešavanje.

Za doček Nove godine Beograd je u pravom smislu središte dobrog provoda na Balkanu i uživajte u tome punim plućima kad vam je već to dato.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar