Stanari zgrade u Beogradu besni na komšinicu zbog glasnog vođenja ljubavi, pogledajte šta su joj napisali

Kazna za preglasno vođenje ljubavi iznosi 5.000 dinara.

Komšija u jednoj prestoničkoj zgradi ostavio nesvakidašnju poruku na oglasnoj tabli komšinici iz stana 39.

Naime, ovaj komšija je besan jer zbog preglasnih zvukova stenjanja koji dopiru iz jednog stana noćima ne može da spava. On je rešio da joj se obrati porukom, koju je okačio na oglasnu tablu njihove stambene zgrade.

– Zamolio bih „damu“ iz stana 39 da ne riče dok „vodi ljubav“! Čuje te cela zgrada!!! Ovo je grad, a ne njiva na koji si ti očigledno navikla! Sramoto, deca te slušaju! Sledeći put stavi traku na usta kad već nemaš vaspitanja – navodi se u poruci besnog komšije.

Ova njegova poruka nasmejala je mnoge korisnike društvenih mreža.

– Mala noćna muzika – navodi se u jednom od komentara.

Pojedini korisnici naveli su da je komšija ljubomoran te da je to razlog ove njegove poruke.

– U svom stanu možeš raditi šta želiš. Kome smeta nek se iseli – dodaje se u jednom komentaru.

Ipak, ono što mnogi ne znaju je ih previše glasno uživanje u intimnom odnosu može koštati 5.000 dinara.

„Ja volim da gledam iz više uglova, naravno da sa jedne strane postoje ‘komšije iz pakla’, koji su frustrirani, džangrizavi i kojima sve smeta, pa ovakve prijave koriste za razračunavanje sa komšijama na ličnom nivou. Sa druge strane, moramo imati na umu da je nekad ta buka glasna, traje predugo, i gde neko nije uspeo da nađe drugi način da se objasni sa komšijama, rešio je da slučaj prijavi.  Ipak, iako imate pravo da vodite ljubav u svom stanu, niko ne treba svojim seksom da ometa druge i da izlaže drugu osobu seksualnom sadržaju. Vaš komšija ima pravo da mu to smeta i ne želi da sluša. Ovo je pitanje neke mere i zdravog razuma na koji način se to rešava“, kaže Leo Ivanišević, psiholog, a prenosi Mondo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.