U trendu

Stara metoda aktivira bogatstvo u domu: Za samo 3 dana privucite novac i vratite sve dugove (VIDEO)

Imate li problema da privučete novac u svoj život, a i kada dođe, nestane brzinom svetlosti? Ne brinite niste jedini, ali postoji rešenje za vaš problem.

Možda ovaj tekst bude nešto najvažnije što ste ikada pročitali u svom životu.

Naučnici su nedavno otkrili da postoji skriveni moždani talas milijardera koji bukvalno diktira da li odbijamo ili privlačimo novac! Godinama, ovaj deo moždanih talasa tiho kontroliše vaš odnos sa novcem. To drugim rečima može da znači da je tajna kojom možete da privučete novac koji vam je toliko potreban zapravo u vama. Donji recept za privlačenje novca potiče još iz doba kineske dinastije Šang i bio je rezervisan samo za duhovne učitelje.

Naravno, oni su stavljali svoj drevni novac u mešavinu. I – radilo je.

Sastojci:

  • 1 puna šaka lovorovih listova
  • 1 šolja pirinča
  • 3 kovanice domaće valute
  • 1 štapić cimeta

Priprema:

U telgicu ubacite lovorove listove. Preko njih sipajte pirinač i ubacite kovanice. U sve to ušuškajte štapić cimeta. Sve to zalijte vodom koja je prethodno proključala i dobro zatvorite poklopcem. Ostavite da stoji tri dana. Nakon ta tri dana svakog dana protrljajte dobijenom tečnošću ruke i uživajte u parama koje će da počnu da pristižu, prenosi najzena.rs.

U donjem videu imate sve detaljno objašnjeno:

@eze_nwanyi1

get rich in 3 days by doing this #queenezenwanyi1 #foryoupage #homemaderemedies #healthy #homemaderecipes #foryou #diy #naturalrecipes #recipe #fypシ゚viral @Queen ezenwanyi1 @Queen ezenwanyi1 @Queen ezenwanyi1 @This Recipe @ezenwanyibackup

♬ original sound – Queen ezenwanyi1

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.