U trendu

Stara verovanja: Ovi saveti naših baka donose zdravlje i novac

Naše babe su, možemo da zaključimo, smatrale da na vrlo jednostavne načine možemo da predvidimo i sprečimo razne životne okolnosti jednostavnim potezima. Možemo da osiguramo udaju, bogatstvo i putovanja samo ako malo razmislimo i obratimo pažnju na razne znake koje nam univerzum šalje a mi samo ne umemo da ih pročitamo, prenosi Stil.

Pa da vidimo šta sve to babe kažu, a mi nećemo da slušamo i posle ko nam je kriv kad nam je muž postao lud, a sve je zato što smo pevale dok smo jele, ni manje ni više – nego za trpezarijskim stolom.

Evo nekih koji se tiču finansija i zdravlja:

„Ne skupljaj mrvice od hleba rukom, bićeš siromašan.“

„Nikako torbu na pod-izgubićeš pare“. Sve finansijske muke rešite jednostavnim potezom stavljanja torbe na sto ili stolicu. Sprečite bankrot i sebi obezbedite novčano blagostanje.

A jedan od najtežih zadataka koje su nam babe zadale i koji stoji pred nama ukoliko želimo da imamo para jeste „Nek ti plata uvek prenoći jednu noć pre nego što je potrošiš. “ Dakle nema trčanja od bankomata pravo u prodavnicu. Iskontrolišite se i jedite okrajke hleba taj dan-srećna svekrva i mnogo para!

Ne pomišljajte na merdevine, otvorene kišobrane i metle okrenute drškom na gore – sve loši signali da će nešto naopako da vam se dogodi.

Ako vas svrbi desni dlan, izgubićete pare, a ako vam igra oko nešto će se loše desiti.

Kad zasvrbe stopala vreme je da pakujete kofere jer vam univerzum poručuje da ćete negde da otputujete.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar