Stavite ih u novčanik već danas: Ove 3 amajlije su najjače za privlačenje novca!

Ritualni značaj biljaka oduvek je poznat mnogim narodima, a neke od njih se redovno upotrebljavaju kao amajlije za privlačenje sreće, ljubavi i bogatstva.

Razne obredne upotrebe ima, recimo, žalfija koju zbog moćnog mirisa i jakih ulja koriste da se okadi kuća. Smatra se da može da odagna negativnu energiju i osveži prostor u koji će ući zdravlje.

Nana se poštuje i koristi često zbog zdravstvenih koristi, a u ritualima se koristi kao amajlija za zaštitu porodice i njenog blagostanja.

Treća biljka koja se koristi u brojnim obredima za privlačenje bogatstva je lovor. Njegovo mirišljavo lišće je rado korišten začin, a ima i lekovita svojstva. Međutim, verovanje kaže da ga treba držati u kući, na tajnim mestima gde stoji vaša „zlatna rezerva“ para.

Bilo koji od ova tri listića, smatra se u narodu, vredi držati u novčaniku, kako bi se u njega stalno slivao novac. Na svaku potrošenu paru doći će tri, kažu stari, ako se pametno troši, a poštuje sve ono na šta ga potrošite.

Takođe, novčanice u novčaniku treba da budu uredno složene, a iz njega obavezno izbacite stare račune i priznanice. Njih treba čuvati u posebnoj kutiji u kući, a i nju valja redovno sređivati.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.