Stjuardesa savetuje da pri ulasku u hotelsku sobu bacite flašu vode pod krevet: Evo i zašto

Verujemo da ni vi niste ovako razmišljali…

Kabinsko osoblje putuje za život, pa smo skloni da verujemo njihovim savetima o tome kako da na najbolji način iskoristimo svoja putovanja.

A najbolji savet ove stjuardese bi mogao biti neprocenjiv, posebno ako putujete sami.

Esther Sturrus, stjuardesa koja radi za holandsku avio-kompaniju KLM i deli na TikToku ​​o svojim putovanjima, preporučuje da uvek bacite flašu vode ispod kreveta kada uđete u hotelsku sobu.

Iako je malo verovatno, turisti mogu biti meta lopova ili uljeza, a neki putnici biraju da budu oprezni u određenim zemljama ili u sobama na nižim spratovima.

Prema Esther, njen savet vam omogućava da „proverite da niko nije ispod kreveta bez gledanja“, što vam olakšava um ako ste oprezni.

Ona savetuje da flašu kotrljate ispod kreveta, dodajući u svom videu da „mora da izađe na drugu stranu“. Ako nije, možda treba da budete na oprezu. Imajte na umu da prepreka ne znači nužno da se neko krije ispod vašeg kreveta.

Može se dogoditi da se ispod kreveta čuvaju rezervne posteljine ili niste bacili bocu dovoljno snažno da je prebacite na drugu stranu. Uz to, ne škodi da proverite i bolje ćete spavati znajući da ste i to čekirali.

Esterini pratioci su pohvalili savet, uključujući jednu osobu koja ga je nazvala „super korisnim“.

Drugi je rekao da je novi strah „otključan“ ovim otkrićem, dok je treći ipak to nazvao „ludošću“.

Srećom, ostali njeni saveti su bili daleko bezbrižniji i to od upotrebe fena za čišćenje naparenog ogledala do okretanja papirne čaše i probijanja rupe na dnu da biste higijenski držali četkicu za zube, piše Metro.uk, a prenosi 24sedam.rs.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.