U trendu

Stranac pomogao majci s četiri ćerke, a ono što je zatražio bilo je još veće iznenađenje

U najgorem mogućem trenutku majci Tani Nelson pokvario se automobil. Ona je sa svoje četiri ćerke, stare 9, 5 i dve godine i najmlađom bebom od šest nedelja, otišla u prodavnicu po namirnice.

This is Tawny Nelson with three of her four kids.She just told me about what happened to her in Florida.And how a 74…

Posted by Frank Somerville KTVU on Wednesday, July 27, 2016

Automobilom koji je “na izdisaju“ ne vozi se često, ali je tog dana morala da obavi kupnju pa se autom odvezla do prodavnice.

Kada je obavila kupovinu, izašla je iz prodavnice, “potrpala“ decu i namirnice u vozilo i okrenula ključ. Ali, ništa se nije događalo. Automobil se nije hteo da upali. Onda je shvatila da je jedna od njenih ćerki ostavila svetla upaljena zbog čega se akumulator ispraznio.

Očajna majka zaustavila je dvadesetak ljudi ne bi li joj pomogli, ali niko nije zastao.

– Nisu mi čak ni rekli da neće da pomognu, jednostavno su me ignorisali kao da ne postojim. Moja petogodišnjakinja je plakala, novorođenče je vrištalo, a dvogodišnjakinja je galamila da je gladna dok je najstarija ćerka pokušavala da pomogne. Osećala sam se kao najgora mama na svetu, a onda je neko pokucao na prozor – ispričala je Tani Nelson, čiju je priču na Fejsbuku objavio novinar Frenk Somervil.

Na prozor joj je pokucao 74-godišnjak sa štakom u rukama koji joj je dao tanjir piletine, keks i flašu vode.

– Nahrani decu i sebe, mlada damo. Imam vozilo za vuču i moja žena je na putu ovamo – rekao joj je 74-godišnji muškarac. Kako je i obećao, njegova supruga brzo je stigla na parking marketa parkiralište pa su majku i decu odvezli kući.

Narednog dana 74-godišnjak je došao s mehaničarem kod Tani i mehaničar joj je zamenio akumulator i popravio alternator i mehanizam za otvaranje prozora koji su već bili u kvaru.

– Tada je muškarac otišao, a kada sam pitala mehaničara koliko sam mu dužna, on je rekao da je starac sve platio i da sam ja dužna jedino da nastavim da budem predivna majka – ispričala je Tani.

– Nikada u životu nisam toliko plakala. Ovaj čovek nam je pomogao iako nas nije poznavao niti je znao našu situaciju. Nikad mu neću moći da mu zahvalim jer ne znam ko je, ali nadam se da ću jednoga dana moći pomoći nekome kao što je on pomogao nama – rekla je ova mlada majka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)