U trendu

Stvari koje ne bi trebalo poklanjati za rođendan

Bliži se 14. februar, koji se širom sveta proslavlja kao Dan zaljubljenih. Iako se svi potajno nadamo da će se naša druga polovina setiti ovog dana i na romantičan način nam darivati nešto lepo, neke poklone sigurno ne želimo da vidimo u našoj kući.

Knjige za samopomoć

Jasno je da iz najbolje namere želite da pomognete svom partneru da ostavi cigarete, postane bolji čovek ili slično. Međutim, iako je jasna vaša dobra volja, poklanjanje knjige koja nosi ovakav naslov može samo da vas sroza u partnerovim očima. Naime, partner će pomisliti da ništa ne valja i da je ovo indirektan način na koji to pokušavate i da mu kažete.

Sredstva za ličnu higijenu

Da se razumemo, parfem je svakako poklon koji ne može da se odbije. Međutim, izbegavajte da partnerima na ovaj dan poklanjate kupke, sapune, dezodoranse i slično. Osim ukoliko vam sami nisu napomenuli da im se nešto baš svidelo. U suprotnom može da se dogodi da pomisle da im smrdite. Znamo da zvuči čudno, ali ne brinite, događalo se!

Termini za teretanu

Možda bi vam neko bio zahvalan da mu poklonite 12 termina u teretani, ali vaš partner baš i ne bi bio oduševljen, osim ukoliko sam nije izrazio želju da hoće da počne sa vežbanjem a to sebi ne može da priušti. Za slučaj i da se odlučite za ovakav poklon, savet je da uplatite termine i za sebe i pomognete svom partneru da što pre dođe do željene linije.

Hrana

Ukoliko već planirate hranu za Dan zaljubljenih, onda se bar potrudite. Ne, ne morate da vodite partnera na neku skupu večeru, ali nemojte baš ni da servirate nešto što jedete svaki dan, prenose mediji u regionu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar