U trendu

Sudbine: Osvojila dva džekpota, pa sve izgubila u trenutku

Ono što se njoj dogodilo spada u sferu nemogućeg. Godine 1985. sreća se nasmešila Amerikanki Evelin Mari Adams, sredovečnoj ženi iz Nju Džerzija. Osvojila je džekpot na državnoj lutriji. Godinu dana kasnije, dogodilo se ono za šta šansa praktički ne postoji – Evelinini srećni brojevi još jednom su izvučeni. Sa dva dobitka, postala je bogatija za pet i po miliona dolara, prenose mediji

Odmah se iselila iz iznajmljenog stančića, u kojem nije bilo tople vode, u novi penthouse.

Međutim, problem je bio što je Evelin bila pasionirana kockarka. Dok je živela od crkavice, taj porok je držala pod kontrolom, igrajući za 15 dolara, ali sada se ovaj razmahao do neslućenih dimenzija. S bogatstvom i moći i njen karakter se naglo promenio.

Dugogodišnjeg partnera Stenlija Tanera, čoveka koji je bio uz nju kad je ostala bez posla i kad joj je uginuo pas, izbacila je iz kuće, a on se u očaju požalio novinarima.

– Izbacila me za vreme najvećeg pljuska, kao šugavog psa. Nisam imao gde da odem, ali nju za to nije bilo briga – prisetio se nesretni Taner.

Nakon svega, Evelin se zaputila u Atlantik Siti, raj za američke kockare. Na ruletu je ubrzo izgubila polovinu osvojenog iznosa, a intervenciju malobrojnih preostalih prijatelja, otišla je na lečenje od ovisnosti. Po izlasku iz ustanove zaklela se da neće više nikad.

Reklo bi se da Evelin nije ni slagala. Nije više ulazila u kockarnice, ali se zato okušala na berzi, na što je nagovorio čovek kojeg je upoznala u jednom baru.

Evelin je na kraju ostala bez zadnjeg dolara, a nakon što su joj zaplenili kuću i automobil, preselila se u raspadnutu prikolicu, gde je živela moleći komšije za nešto hrane i cigareta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.