U trendu

Sumnjate da li je on onaj pravi: Ovih 10 znakova će vam pomoći da rešite dilemu

Savršeni ljudi, naravno, ne postoje. Ali kada se zaljubimo, čini nam se da je taj čovek najdivniji na svetu. Ipak, vremenom mogu da se jave sumnje, da li smo izabrali pravog životnog saputnika?

Rešite tu dilemu i saznate kakve osobine poseduje besprekoran suprug.

1. Ne boji se poteškoća i rešava probleme.

Pravi muškarac – to nisu samo uobičajene lepe reči, već i odlučni postupci. On je u teškim trenucima uvek spreman da podmetne svoje snažno muško rame.

2. Sposoban da sâm pripremi večeru

(I da tom prilikom ne upotrebi čitavo posuđe u kući). Muškarac koji izgleda muževno, a pritom ume i da kuva, je idealan. Tako misle današnje žene. Čak i da jednostavno odluči da očisti dinju i lepo je servira na tacni.

3. Uvek vas podrži, čak i ako ste napravili veliku grešku

Svi mi grešimo, ali i kad se to desi vaša druga polovina treba uvek da bude na vašoj strani. Čak i kada niste u pravu. Umesto da vas prekoreva, on će vam pružiti podršku.

4. Obraća pažnju na sitnice

Ovo ne znači da muškarac mora da zna svaki detalj iz vašeg života ili da pamti kakvu ste haljinu i cipele nosili na prvom sastanku. Ali zato zna koliko šećera da vam stavi u čaj, ili koju pesmu da ostavi na radiju, jer vam se sviđa.

5. On nije samo pametan, nego je i mudar

Nema dileme da je korisno imati pored sebe čoveka koji zna principe nuklearne fizike, ali još važnije je ako znate da je pored vas neko ko ume da nađe izlaz iz običnih svakodnevnih situacija.

Ako vaš muškarac ume da vam da praktičan savet kada se, recimo, svađate s vašom mamom, onda ste imali sreće.

6. Zna kako da vas oraspoloži

Kada se osećate loše, vaš muškarac zna kako da vas vrati u uobičajenu rutinu: našaliće se, podržaće vas ili, će uraditi baš to, što će vas naterati da se osećate bolje.

7. Ume da se dogovori i da nađe kompromis

S milicijom, s vodoinstalaterima i uplakanim ženama, i sve to bez pretnji i podmićivanja. Čak i s plahovitim susedom s osmog sprata.

8. Ne zaboravlja na vaše probleme čim izađe iz kuće

Obično je muškarcima teško da se skoncentrišu na nekoliko stvari istovremeno, ali voljeni čovek neće gurati vaše probleme pod tepih, s natpisom „ Razmisliću o tome sutra“.

9. Važno mu je vaše mišljenje

Supružnici moraju da budu jedno drugom ne samo cimeri, već i verni savetnici. Ne, ne govorimo o tome da voljenog treba držati „pod papučom“. Važno je da umete da zajedno donosite odluke.

10. Pomaže vam u kućnim poslovima

Ako vas muž ceni i poštuje, on od vas neće praviti domaćicu. Svestan je da se i vi umorite od posla i zato vam uvek pomogne da pospremite dom, ukoliko ga to zamolite.

Tim pre, jer se udruženim snagama kućni poslovi brže obave, a možda i ostane vremena da se malo izležavate ili da udvoje odgledate omiljeni film.

Naravno, svaki čovek ima svoj ideal druge polovine. I svako ima svoje sopstvene znakove, po kojima bira svog životnog saputnika.

Važno je samo naći nekog ko će vas uvek stavljati na prvo mesto, i ko će uvek biti prioritet za vas. To i jeste ključ idealnog braka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.