U trendu

Suprug joj poslao fotografiju iz hotela i odmah je shvatila da je vara (video)

Korisnica TikToka objavila je video u kojem objašnjava da je njen suprug otišao u kazino, a zatim joj je poslao fotografiju iz hotelske sobe, ali nije bio dovoljno oprezan

@shesough

#caughtlacking

♬ It Wasn’t Me – Shaggy

„Moj suprug poslao mi je fotografiju iz kupatila u svojoj hkuotelskoj sobi, ali primetila sam nešto čudno, sada više nismo u braku“, napisala je korisnica TikToka pod imenom @shesough uz video koji je objavila na toj društvenoj mreži.

U videu se vide dve fotografije na kojima je muškarac napravio selfi u ogledalu kupatila i na obe fotografije mu je išarano lice kako ne bi moglo da se prepozna o kome se radi. Uz snimak, @shesough je pitala svoje pratioce mogu li da vide šta je odalo preljubnika.

Naime, na površini ispred njega vide se pegla za kosu i veliki češalj, koje on očigledno nije primetio kada se fotografisao.

Kao i prevarenoj supruzi, tako ni njenim pratiocima nije dugo trebalo da shvate o čemu se radi i većina je odmah videla peglu za kosu, a oni malo revnosniji primetili su da on ne nosi burmu.

Većina je istakla da pegle za kosu nisu u standardnoj ponudi hotela.

‘Ova pegla za kosu izgleda zgodno’, ‘odmah sam videla peglu za kosu’, ‘uf, pegla za kosu i češalj za raščešljavanje’, ‘muškarci zaista ne razmišljaju’…, samo su neki od komentara na video, koji je dosad pogledalo preko 4 miliona ljudi, piše Miror.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.