U trendu

Supruga želi seks jednom mesečno, on tri put sedmično – evo šta mu je rekao psihoterapeut

Jedan muškarac požalio se poznatoj psihoterapeutkinji Diedre jer njegova žena vešto izbegava intimnost.

– Moja supruga beži od seksa i umoran sam od toga. Ona želi odnos samo jednom mesečno, a ja bih dva ili tri puta nedeljno. Ne mislim da je to sebično.. Oboje imamo 34 godine i zajedno smo sedam godina, od čega u braku dve. Imamo dvoje male dece – započeo je svoju ispovest jedan muškarac za The Sun i nastavio:

– Na početku veze nismo mogli držati ruke dalje jedno od drugog. Imali smo seks u svakoj pozi, na svakom mestu, nekoliko puta dnevno. Ali, nakon venčanja, njen libido ne postoji. Povremeno pristane na seks samo da mi udovolji, a uvek doživi orgazam. Ostatak vremena, moram da zadovoljim sebe ili sam frustriran. Volim je i ne želim da je prevarim, ali ovo me nervira.

– Normalno je da se količina seksa smanjuje kako se vaša veza razvija. A kad dođu deca, često ste preumorni ili opterećeni.Razgovarajte sa svojom ženom i recite koliko vam nedostaje intimnost i da želite da to rešite. Vraćanje romantike u vašu vezu može da pomogne – odgovorila mu je psihoterapeutkinja Deidre, prenosi The Sun.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (4)