U trendu

„Suprugova porodica me mrzi, na venčanje su došli obučeni kao za sahranu“ (foto)

Odabir odeće za venčanje može biti težak, ali svi znaju nekoliko nepisanih pravila poput onih o izbegavanju bijele ili crne kombinacije. Ipak, jedna nevesta se požalila na suprugovu porodicu koja je mladencima na dan venčanja odlučila da pošalje jasnu poruku – izborom odeće kao za sahranu.

– Sve žene su odlučile da dođu obučene u crne ‘pogrebne’ haljine, a muškarci siva ‘pogrebna’ odela – rekla je na TikTok-u, a pokazala je i kako je na taj dan izgledala uža porodica mladoženje. I zaista, izgledaju kao da su voljenog člana porodice došli da isprate na poslednji počinak.

Mlada kaže da je ‘mislila da bi atmosfera na venčanju mogla da bude pomalo toksična jer je suprugova porodica baš i ne voli’, ali ih je ipak zamolila da na njen poseban dan dođu obučeni u zlatne tonove.

Njen video skupio je preko 350 000 lajkova, a pratioci su uglavnom bili zaprepašteni modnim odabirom mladoženjine porodice.

– Zašto su uopšte došli ako vas ne podržavaju – pitao je jedan TikTok korisnik, a jedna korisnica je ovu nevestu pokušala da uteši rečima da suprugova rodbina ‘barem nije došla obučena u belo’.

– E super, sad ti na njihove sahrane možeš da obučeš bleštavo belo – sarkastično je zaključila druga TikTok korisnica u komentarima, prenosi The Sun.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar