Svadba na kojoj su svi plakali, zbog ovog tužnog razloga (video)

Stotine ljudi donirali su novac i pomagali u brzoj organizaciji venčanja jer je Ešli Simrajh (23) iz Australije saznala da joj je ostalo još svega nekoliko nedelja života. Umire od raka, bolest je u terminalnoj fazi i proširila se celim telom, a tek je počela da živi.

Do oltara nije mogla da hoda, nije imala snage pa su je vozili u kolicima.

A 23-year-old marries the love of her life after finding out she has terminal cancer

A 23-year-old Gold Coast woman has married the love of her life on Saturday after being told she had just days to live. Hundreds of people donated time and money to help Ashleigh walk down the aisle. www.7NEWS.com.au#7NEWS

Posted by 7NEWS Wide Bay on Tuesday, September 8, 2020

Udala se za ljubav svog života Džejsona Halea koji se nije mogao da se suzdrži da ne zaplače na ceremoniji venčanja. Plakali su i okupljene zvanice. Bilo je vrlo tužno posmatrati tako mladi život koji nestaje i Jasona koji zna da svoju najdražu neće još dugo imati pokraj sebe.

– Jako sam ponosan na tebe i presrećan sam što ću imati priliku da te zovem svojom suprugom – rekao joj je pa ponovo zaplakao.

NYE

Posted by Jason Hale on Tuesday, December 31, 2019

Do ovog tužnog završetka ne bi došlo, kažu, da lekari nisu postavili krivu dijagnozu 2018. godine. Imala je kvrgicu na nozi za koju su je uveravali da je bezazlena. Ali, bila je daleko od bezazlene, u njoj je bujao tumor.

Godinu dana kasnije saznala je da boluje od agresivnog oblika melanoma koji se proširio njenim telom. Prošlog meseca su joj rekli kako spasa nema, da joj je preostalo svega nekoliko nedelja života.

– Ona sada ima rak pluća, rak jetre, rak u grudima i svega nekoliko dana života. Verovala je lekarima te 2018. godine i nastavila je sa životom kao da je sve u redu. Da su tada postavili pravu dijagnozu, ona ne bi bila tu gde je danas – rekao je njen otac Toni Simmo koji smatra da lekari za ovaj propust moraju odgovarati.

– Želimo da zadnje dane bude okružena ljudima koje voli. Naša Ešli je borac i bori se da ostane što je moguće duže sa nama – dodao je, a prenosi Mirror.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.