U trendu

Svaka svekrva prezire ovakvu snajku: Toksičnu ženu otkrivaju 6 glavnih ponašanja

Obe vole istog muškarca, doduše na različite načine, i svaka od njih misli da ova druga nije dovoljno dobra za njega. Zato je uvreženo mišljenje da svekra i snaja ne mogu da imaju dobar odnos, a većina smatra da su svekrve te koje su krive za narušen odnos, ali i te kako postoje i snaje koje svojim ponašanjem utiču na isti.

Toksično ponašanje snaje prema svekrvi je, prema rečima stručnjaka, lako prepoznati, piše Blic Žena.

Ovo su neke od stvari koje radi toksična snaja.

Otvoreno pokazuje da vas ne podnosi

Uvek će jasno dati do znanja da vas ne voli i da je nervira svaka sitnica koju uradite. Ponekad će biti suptilna oko toga da vas ne podnosi, ali većinom će biti prilično otvorena. Omalovažavaće vas pred ostalim članovima porodice. Ukoliko kažete svoje mišljenje, ona će ga odmah odbaciti.

Sebična je

Sebičnost je njeno drugo ime, a narcis njen identitet. Stalo joj je samo do sebe i sopstvenih potreba i interesa. Ne mari kako bi njeni postupci mogli da utiču na vas. Kao pravi narcis, doći će i biti dobra prema vama samo ako joj nešto treba.

Ne pokazuje poštovanje

Ako imate toksičnu snaju, budite uvereni da je poštovanje poslednja stvar koju ćete od nje doživeti. Vređaće vas pred unucima, činiće da se osećate nebitnom i nevažnom i omalovažavaće vas kad god vas vidi. Ne poštuje vas i zbog toga se oseća dobro. Vi ste, zapravo, žrtva njenih kompleksa i nesigurnosti.

Ogovara vas

Kad god oseti da je propitkujete ili pokušavate prozvati zbog njene toksičnosti, odmah će započeti kampanju blaćenja protiv vas. Kleveće vas i neće štedeti vreme ni energiju da vas ocrni pred sinom, porodicom, komšijama i kolegama. Ako je potrebno, mogla bi čak izmisliti laži o vama kako bi okrenula ljude protiv vas. Pretvara se da je nevina i to joj dobro ide.

Ne ceni vaše mišljenje

Možda se udala za vašeg sina, ali vi joj ništa ne značite. Zato, kad god pokušate da iznesete svoje mišljenje u bilo kojoj porodičnoj raspravi, ona će ga odmah odbaciti ili će se pretvarati da vas nije čula.

Misli da je nepogrešiva

Vaša snaja nikad ne može da pogreši. Toksična snaja će pronaći mane u svemu što radite. Čak i kada su svi dokazi protiv nje, ona će odbiti da prizna svoje greške i učiniće sve da krivicu svali na vas.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.