U trendu

Svako će se prepoznati: Kakve odluke donosimo 1. januara, a šta nas sačeka na kraju godine

Na kraju svake godine svodimo račune i sumirano sve što smo postigli u proteklih 365 dana, ali uveliko razmišljamo i o onome što nam donosi godina pred nama.

Obično 1. januar počinjemo postavljanjem nekih ciljeva i donošenjem odluka da unesemo neke male ili veče promene u svoj život. Najčešće su to mršavljenje, štednja, ostavljanje cigareta…Ali kada prođe i ta godina, obično shvatimo da ništa od zacrtanog nismo ispunili i da smo opet godinu proveli radeći jedne te iste stvari te da se ništa nije promenilo.

Zato je i ovaj video, koji je objavljen na Instagramu, brzo postigao ogromnu popularnost i do sada ga je videlo preko 38 miliona ljudi! A razlog tome je upravo zato što se skoro svako može prepoznati u njemu. Odluke su, naime, ispunjene, ali ne onako kako smo to mi zamislili.

Tako je novogodišnja odluka da se uštedi 100.000 dolara ispunjena ako precrtate četiri zadnje nule, umesto novog telefona, kupljena je nova maska za telefon, cilj da živimo srećno ispunjen je time što smo – živeli, gubljenje 10 kilograma je ispunjeno ako obrišemo i ovu nulu, a novi dečko (man) postao je novi manikir.

„Ovo se zove prilagođavanje vaših očekivanja“, „Iskreno, manikir je mnogo, mnogo bolji za vas i vaše mentalno zdravlje“, „A onda opet isto i u 2023.“, samo su neki od komentara pored ovog snimka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar