U trendu

Svakog muškarca mogu da drže u šaci: Inteligentne žene ovo nikada ne rade u vezi, prepoznajete li se?

Inteligentne žene shvataju da veza treba da “izvuče” najbolje od dvoje ljudi. Dobra veza vas podstiče da pratite svoje snove, a zrele žene bi se borile da budu srećne u vezi ukoliko ne mogu da slede svoje snove.

Evo šta pametne žene nikada ne rade u vezi:

One ne analiziraju svaku sitnicu

Mentalno snažne žene ne analiziraju značenje iza svake riječi ili postupka druge osobe. Trošiti energiju na takve stvari nema smisla, jer većina riječi nema nikakvo skriveno značenje.

Ne očekuju od partnera da ih upotpuni

Zrele žene prvo same sebe upotpune, a tek onda traže nekoga ko će im uljepšati život. Vrlo je važno da žena može i zna uživati u vlastitom društvu odnosno da ne očekuje od partnera da je ispuni i da joj da smisao već da ga sama u sebi pronađe.

Ne spominju prošlost

Ne vraćajte se u svakoj svađi u godinama unazad. Izbjegavajte nepotrebno spominjanje i uvlačenje prošlosti u svađu koja nema veze s tim.

Ne traže uzore u tuđim vezama

Zrele žene u potpunosti su posvećene sebi i svom partneru. Kopiranje ili fokusiranje na tuđe veze i odnose nema smisla, jer je svaka veza drugačija, čega su one i te kako svjesne.

Ne omalovažavaju partnera

Stalno prigovaranje partneru zbog nečeg vezanog za njegovu ličnost odraz je vlastite nezrelosti. Ako ga niste u stanju prihvatiti kao osobu sa svim njegovim vrlinama i manama, zašto uopšte ostajete s njim?

A ovo je stvar koju uvek rade:

One komuniciraju

Mentalno snažne žene komuniciraju s partnerom bez obzira na to jesu li odnosi dobri ili loši. One ne izbegavaju razgovore koji se trebaju obaviti već na njih gledaju kao na prilike da poboljšaju vezu, prenosi Mini magazin.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.