U trendu

Svatovi su bili u šoku: Mladoženjina majka obukla OVU haljinu na venčanje (foto)

Jedna žena izazvala je buru na društvenim mrežama zbog haljine koju je obukla na venčanje svog sina, a zbog koje je izgledala, ni manje ni više nego poput mlade.

Fotografiju je objavila žena pod imenom Ebi iz američke države Viskonsin, a koja je fotografiju dobila od prijateljice čije ime nije želela da otkrije.

– Ovako se tetka mog supruga obukla na venčanje sopstvenog sina. Damo, o čemu si dođavola razmišljala? – napisala je žena uz objavljenu fotografiju.

Kao što i se vidi, mladoženjina majka na sebi je imala belu ‘sirena’ haljinu koja izgleda poput venčanice. Mnoge nije iznenadilo što je haljina bele bolje nego što i ima kroj koji je popularan za venčanice, piše Dejli Mejl.

– Ja bi slučajno prosula vino po njoj i umazala je svadbenom tortom.Izvini sestro, sada si duga – jedan je od komentara koji je privukao najviše pažnje.

– Zgodna je i mogla je da obuče bilo šta drugo, ovo joj nije trebalo – komentar je druge žene.

Nije poznata reakcija neveste kada je svekrvu ugledala u ovoj haljini, ali ako je izazvala toliki bes nepoznatih na internetu, može se samo pretpostaviti šta je snaja mislila.

Napišite komentar