U trendu

Sve će da „gori“: Ovih 5 rečenica u seksu oboriće svaku ženu s nogu

Pet rečenica koje će oduševiti svaku ženu

Nije samo konkretan seks zadovoljstvo, i reči mogu biti biti neverovatan afrodizijak. Ovih 5 rečenica obavezno recite svojoj voljenoj.

1. Reci mi šta želiš

Mit o tome kako bi muškarci trebalo da čitaju naše misli kada je u pitanju vođenje ljubavi odavno smo zaboravili. Ako nešto želimo, onda to i moramo reći, a još je lepše kada muškarac sam pokaže interes za zadovoljstvo svoje partnerke i želi joj ugoditi.

2. Fantastična si.

Muškarci obožavaju kada žene pohvale njihove seksualne veštine, ali zašto oni ne bi pohvalili naše? Kvalitetan seks je dvosmeran proces kojem takođe mora vladati jednakost.

2. Da, imam kondom.

Samosvesne žene same će se pobrinuti za kontracepciju, ali uvek vole znati da i njihov partner vodi računa o tome te da je svestan važnosti određenog seksualnog ponašanja.

3. Sviđa li ti se to što radim?

Sramežljivije žene možda neće odmah partneru dati do znanja šta im najviše odgovara. Zbog toga je ovo jednostavno pitanje učinkovit način da muškarac sazna oseća li se žena dobro ili ne.

5. Obožavam tvoje…

Svi se ponekad osećamo malo nesigurno tokom vođenja ljubavi pa je uvek lepo čuti što to partner najviše voli na nama i čega se ne može zasititi. Takav iskreni kompliment u intimnim trenucima ženama podiže osećaj samopouzdanja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar