U trendu

Sve je snimljeno: Nevesti pozlilo na venčanju, a onda joj se dogodilo nešto još gore

Venčanje ovog para počelo je savršeno. Nevesta je pred svojim verenikom u dugoj beloj haljini koju je pomno birala. Frizura je bila savršena, šminka fina, nenametljivo glamurozna. Osmeh joj je bio na licu dok je za ruke držala ljubav svog života spremna da pred parohom postane njegova supruga.

@hollinator1424

I kept trying to tell my husband I didn’t feel good and he thought I was joking😂 my baby nephew then pooped on my dress right after while I was pukin

♬ Oh No – Kreepa

Žena, koja se na TikToku predstavlja kao @hollinator1424, u videu je opisala ono što je usledilo, a nije bilo deo plana. Pomalo blaženi osmeh nestao joj je s lica, a nadvila se neka strepnja.

– Za nekoliko sekundi stvari su se pogoršale. Počela sam da se osećam loše i pokušavala sam da dam znak svom vereniku. Trudio se da shvati šta mu pokazujem, ali mislio je da se šalim – prisetila se.

Paroh je držao govor kad je prebledela i malaksalo je pala u mladoženjine ruke. Malo se ljuljala, odmakla od njega i krenula da povraća. Ali, tragediji tu nije bio kraj.

– Nećak mi se pokakao na haljinu – dodala je pa ispričala zašto joj je pozlilo.

– Bila sam jako dehidrirana i nisam ništa jela tog dana. Venčali smo se na Floridi, a dan je bio prilično vreo i vlažan – rekla je.

Objavila je i dužu varijantu snimka, gde se vidi ‘krivac’ za kakicu na haljini.

@hollinator1424

Reply to @samanthaguice this about all that I could fit in😂 peep my poopy nephew at the end 😂🤪

♬ original sound – hollinator1424

Napomenula je da i inače pati od niskog pritiska i nedostatka gvožđa u krvi. Zna, kaže, da se ponekad onesvesti pa to sve u njoj stvara osećaj nesigurnosti.

I taman kad su se ljudi udubili u njenu priču, priznala je da se to što gledaju u videu nije dogodilo na službenom venčanju, već improviziranom ‘hrišćanskom’. Ranije tog dana obavili su službeno venčanje u opštini. Kasnije je usledila zabava u obližnjoj vinariji.

@hollinator1424

3 days until we’re reunited.. 5 months away from each other and a life time to spend with you.. #longdistancesucks

♬ Can We Kiss Forever? – Kina

Dok su čekali da hrana stigne, mladenci su prošetali dvorištem i odlučili kako je to pravo mjesto za ‘malu hrišćansku ceremoniju’.

–  Tada se dogodilo sve to s početka priče – rekla je, a prenosi The Sun.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar