U trendu

Sve se jasno vidi: Učiteljica postala hit zbog onog što je obukla na času (foto)

Jedna učiteljica iz Španije postala je hit na društvenim mrežama nakon što su se na Tviteru pojavile fotografije na kojima se vidi kako deci predaje anatomiju ljudskog tela u odevnoj kombinaciji koju je pripremila posebno za tu priliku.

Veronica Duke ima 43 godine i učiteljica je 15 godina, a trenutno predaje trećem razredu. Tokom lekcija o ljudskom telu bila je posebno inspirisana, a ideju je dobila kad je na internetu naišla na kupaći kostim koji u potpunosti pokazuje građu tela.

„Znajući kako je teško tako mladoj deci vizualizovati položaj unutrašnjih organa, pomislila sam da vredi pokušati s tim“, kaže učiteljica za portal Bored Panda.

Fotografije iz razreda podelio je njen suprug Majk Moratinos na Tviteru i brzo su postale viralne. Ponosni suprug je napisao je da Veronica ljudsko telo učenicima objašnjava na vrlo originalan način, uz što je priložio fotografije koje su dobile više od 65 hiljada lajkova, prenosi Index.

Mnogi na Tviteru bili su puni hvale za učiteljicu iako je bilo i drugačijih komentara. „Lepo, ali u nekim zemljama to bi već bio veliki skandal“, jedan je od komentara.

Duke je u svojoj školi već poznata po tome što koristi rekvizite i kostime da pomogne učenicima u učenju. „Odavno sam odlučila da koristim kostime i maske za lekcije iz istorije. Volela bih da društvo prestane da na učitelje gleda kao na lenje birokratske javne službenike. Mi to nismo.“, izjavila je na kraju ova učiteljica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)