U trendu

Šveđanka danas zavodi nogama od 101 centimetar, a nekada je mrzela svoje telo

Švedska manekenka i bodibilderka koja je postala poznata po svojim nogama dugim čak 101 centimetar otkrila je kako su je maltretirali i ismevali u školi jer je bila visoka i nespretna.

Ija Ostergren ima više od 229.000 pratilaca na svom Instagramu, uglavnom zahvaljujući izuzetno dugim nogama. Međutim, 34-godišnja majka iz Švedske kaže da nije uvek bilo tako. U stvari, nekada je mislila da su joj noge užasne i bilo ju je sramota zbog njih. Bila je depresivna i druga deca u njenoj školi su je maltretirala i ismevala jer je bila dosta viša od ostalih. Sada je visoka 177,8 cm i savršeno je srećna zbog toga, piše ladbible.com.

Uspela je da se reši loše slike o sebi i naučila je da voli svoje telo baveći se sportom 2013. Od tada je stekla ogroman broj pratilaca na mreži. Udala se za kolegu, švedskog bodibildera Torbjorna Ostergrena i ima dve ćerke. Njih dvoje očigledno imaju mnogo toga zajedničkog, upoznali su se preko Instagrama i oboje vole da vežbaju.

Pritom, Ija kaže da jede 2,2 kg mesa nedeljno da bi održala nivo mišića. Još važnije od toga, ona se sada dobro oseća u svom telu, što pripisuje svom stavu da pokušava da uživa koliko god može.

Na svom Instagramu je poručila svojim pratiocima:

„Imate jedan život. Kako želite da ga provedete? Da se izvinjavate što ste svoji? Da žalite? Mrzite? Budite hrabri. Verujte u sebe. Imate jedan život. Uživajte u njemu.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar