U trendu

Svekrva iz pakla: ‘Dali smo joj psa, a ona ga je odvela u sklonište i rekla nam da je uginuo’

Jedna žena ostala je u šoku kad je otkrila da je njena svekrva njenog starog psa dala u sklonište za napuštene životinje, a njoj i suprugu je rekla da je pas uginuo.

Žena je na Reditu objasnila da je njena svekrva ‘bez preterivanja užasna osoba’…  Pre godinu dana iz skloništa su udomili, priča, bigla po imenu Vinston koji je već imao više od 12 godina.

„Jednog smo vikenda otišli van grada i zamolili svekra i svekrvu da čuvaju Vinstona dok nas nema. Kad smo stigli kući, svekar nam je rekao u šali da ne želi da nam ga vrati jer su on i pas za ta tri dana druženja ‘kliknuli’ i jako se zbližili“.

On je tada, kaže, već imao mladog ovčara, ženku Mini, na koju se nikad nisu žalili, ali od dana kad su uzeli Vinstona na čuvanje, svekrva je počela da govori da Mini ‘previše kopa po njenom vrtu’; što nikad pre nije radila.

– Nakon nedelju ili dva stalnog žaljenja na Mini, odlučili smo da uzmemo nju i njima damo Vinstona jer nismo hteli da Mini završi u skloništu, što bi se sigurno dogodilo – rekla je žena.

Nakon godinu dana, svekar i suprug su zajedno otišli na put, bez ostatka porodice, a ubrzo je nazvala svekrva sva uznemirena i rekla da je Vinston imao napada i da ga je ona odvela kod veterinara, koji je psa uspavao.

– Bila sam u šoku – dodala je, a nakon što je završila telefonski razgovor, počela je, kaže, da razmišlja o toj priči jer se nije mogla rešiti osećaja da nešto nije u redu.

– Rekla je i da joj veterinar nije naplatio uspavljivanje Vinstona jer mu je bilo žao nje. To mi se činilo kao čudan, nepotreban detalj – rekla je, pa je odlučila da sama pozove veterinara i pita ga šta se dogodilo.

Pitala ga je da li je neko doveo bigla koji je imao napad, a žena je nakon kraće pauze rekla da je s biglom bila žena u kućnom ogrtaču i papučama (bez sumnje njena svekrva), te da im je rekla da ga je udarila svojim autom i da ne zna kome pripada pa su ga oni prosledili skloništu za životinje. Tada je bio petak i do ponedeljka nije mogla do njega.

– Bila sam tamo čim su u ponedeljak ujutro otključali vrata skloništa, a čim smo ušli čuli smo ga kako ‘plače’ – kaže, pa je i sama briznula u plač.

„Nisam mogla da verujem da je nakon svega što je prošao, morao tri dana da ponovo da provede napušten. Više od 150 dolara sam platila da ga izvučem od tamo, ali nije bilo šanse da odem bez njega“, dodala je.

„Kad sam došla kući, moj muž nije mogao da veruje svojim očima. Odveli smo ga direktno do svekrve da se suočimo s njom. Ukopala se i rekla da je pas imao napada i da joj je veterinar rekao da će ga uspavati,  ali je sigurno lagao…“

Nakon toga, kaže, ona i suprug nisu s njom godinu dana razgovarali, a nikad joj više ništa nisu verovali.

„Na kraju smo mi završili s oba psa, a Vinston je bio sasvim dobro. Srećno je proživeo je još dve godine pre nego što je oboleo od raka i morali smo da ga uspavamo. A Mini nikada nije iskopala nijednu rupu u mom dvorištu…“, zaključila je žena svoju priču.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar