U trendu

Svekrva iz pakla: U belom je došla na venčanje i snaji uradila ovo (video)

Većina žena strahuje od odnosa sa budućom svekrvom, a da je u nekim slučajevima taj strah opravdan, dokaz je snimak TikTok korisnice Pole, koja je na ovoj društvenoj mreži podelila pomalo uznemirujući snimak sa svog venčanja.

Naime, na njenom snimku na jasno vidi trenutak kada je svekrva pokušala da sabotira ovu ceremoniju. Starija žena se bukvalno priljubila uz mladence, nestrpljivo pokušavajući da stane između njih tokom razmene bračnih zaveta

„Pokušala je da zauzme moje mesto tokom venčanja“, napisala je ova TikTokerka uz objavljen video, požalivši se i na činjenicu da je svekrva na intimnu ceremoniju na plaži došla u belom.

Paula je dodala i da je sveštenik bio prinuđen da reaguje kada je drugi put pokušala da stane između mladenaca, te je mladoženjinu majku zamolio da se vrati na svoje mesto.

Video je pregledan više od dva miliona puta, a izazvao je burne reakcije i zgražavanje Internet korisnika. „Ne bih mogla da ostanem mirna“, „Zašto tvoj suprug nešto nije uradio?“, „Ako to što joj kažem da se odmakne pravi probleme, naš brak bi odmah bio gotov“, samo su neki u nizu sličnih komentara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.