Svekrva iz pakla uništila venčanje: Mi smo ti platili tu haljinu (video)

Jedna žena izazvala je ogroman bes kod korisnika interneta nakon to je na Tik Toku objavljen snimak kako uništava venčanje svog sina.

Snimak je podelila korisnica srags13, nevestina sestra, koja je uz njega napisala da je u pitanju bilo venčanje koje se održalo 2017. godine u Kaliforniji, a da je svekrva oduvek mrzela njenu sestru jer je jedna od onih majki koje smatraju da joj mlada zapravo krade voljenog sina.

Na snimku se vidi kako par pred sveštenikom razmenjuje zavete kada odjednom svekrva Džudi ustaje i pred svima govori: „Nemoj da si rekla da moj sin ima mane“.

Mlada joj na to kaže da može da ode, a svekrva počinje da viče: „Ne, ne možeš da mi kažeš da idem. Tu haljinu koju nosiš smo mi platili“.

Neko od svatova je tada pokušao da smiri situaciju, a mlada je svekrvi otresito poručila: „Nećeš mi uništiti moj dan“.

Džudi joj je ponovila kako njen sin nema mana, na šta je mlada rekla: „Svako ima mane i ja ga zbog toga i volim“.

Mladoženja je sve to nemo posmatrao, verovatno zbog šoka, a svekrva je nastavila sa napadima na nevestu: Kao da ti nemaš mane.

Tek tada je konačno uspeo da se umeša i sin, koji je mami poručio da može da ide, ali ga ona nije poslušala, već je ponovila kako je ona platila venčanicu.

Uključila se i nevestina majka, koja je pokušala da izbaci Džudi, koja joj je zapretila hapšenjem. Mladenci su samo smušeno stajali pred oltarom dok su njihove porodice nastavile nadvikivanje i svađu.

U drugom delu snimka, uz koji stoji opis: Svekrva je samo sedela dok nisu završili ceremoniju, onda je izašla napolje i čekala dok nisu izašli da se fotografišu da bi opet počela sa sra***a.

„Ti sada imaš mane“, čuje se muškarac, verovatno mladoženja, koji to govori Džudi, dodajući da ne zna kako da se ponaša kao odrasla osoba, naš šta ona odgovara: „Ja imam mane? Da li se šališ?“

Nevestina majka govori Džudi da je njena ćerka zaljubljena u mladoženju i da ona to mora da prihvati.

Mlada na kraju snimka uzima mladoženju za ruku kako bi ga utešila i video se završava, a svi se pitaju šta se na kraju dogodilo u ovoj sapunici iz stvarnog života.

Jedan komentar na Reditu glasi: Čini se da je nevesta pokušala da uteši mladoženju na kraju snimka. Vidi se da je i ona užasno užasnuta ovim, ali primećuje da je i on povređen i daje sve od sebe da njega umiri u tom trenutku. Naravno da njegova majka neće da prestane jer je za nju to njen šou. Samo se nadam da su pobegli što dalje od nje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.