U trendu

Svekrva joj priredila pakao nakon venčanja: ‘Znam da zvuči glupo, ali proklela ga je…’

Prsten je jedan je od najsentimentalnijih komada nakita, naročito ukoliko se radi o burmi. Taj prsten može biti izrađen od različitih materijala, a uglavnom simbolizuje celovitost ili, na primer, večnost. Osim toga, prstenju se od davnina pridavala magična moć, kao i moć uopšteno.

Govorimo li o burmama, mnogi veruju da nije dobro da neko drugi proba vaš prsten bez vašeg dopuštenja, što je nedavno iskustvo jedne žene koja je na Reditu podelila svoju priču. Naime, ona tvrdi da je njena svekrva otvorila i isprobala burmu koji je bila rađena po meri za nju nakon što su joj prsten poslali na kućnu adresu.

„Srećom, imala sam malo susreta sa svekrvom zbog udaljenosti, ona je užasna žena i užasno se ponaša prema svima oko sebe. Ne voli me puno i ne podržava našu vezu od početka jer je pretpostavljala da imamo seks pre braka“, napisala je žena. Opisala je potom kako su se ona i suprug venčali s „nekim jeftinim privremenim prstenjem“ i da joj kasnije muž kupio „veoma lep i po narudžbini izrađen prsten“.

‘Samo sam htela da plačem’

“Nisam imala pojma da prsten stiže poštom, suprug je hteo da me iznenadi i nije mogao više da čeka. Zato ga je poslao u kuću svojih roditelja“, napisala je. Potom da je napisala da je njena svekrva verovatno pretpostavila da je paket za nju. “Pa dobro, dobila sam prsten. U otvorenoj kutiji, a umesto supruga, predala mi ga je svekrva“, dodala je.

“Moj suprug je bio besan, ali je ćutao. Samo sam htela da plačem. Dobila sam kutija i rekla da je ‘u redu’ jer nisam ni očekivala prsten, ali mi je bilo potrebno malo vremena da shvatim šta se zapravo dogodilo. Otvaranje kutije je takođe trebalo da bude posebno jer je u sebi imalo sentimentalne poruke o našoj vezi“, dodala je ogorčena žena.

“Zašto bi otvarala tuđu poštu? Svekrva je rekla da je videla kutiju s njegovim imenom i pretpostavila da joj je [sin] kupio poklon. Bila je tako srećna da je pocepala omot i ostala je začuđena što joj je sin kupio tako divan nakit. Potom je stavila prsten i razočarano shvatila da joj ne odgovara pa da prsten mora da je za mene… njegovu užasnu ženu”, napisala je žena na Reditu.

‘Njen brak je užasan’

Dodala je kako se ne može rešiti osećaja da je njen prsten sada „uklet“ i priznala je da je besna što je neko pre nje nosio njen divan prsten.

„I njen brak je užasan – nije brak pun ljubavi ni poštovanja. Ne mogu protiv toga, ali osećam ljutnju da je iko osim mene nosio moju burmu, kao da ga je ona proklela ili tako nešto. Znam da zvuči glupo! Ali to je bio uvod u to kakav bi bio život s njom kao svekrvom“, napisala je, dodatno pojasnivši da je njena svekrva zapravo suprugova maćeha koja je s njegovim ocem u braku tek nekoliko godina.

Potom su usledili komentari ostalih korisnika ove društvene mreže. „Ne brini dušo. Ona je otrovna i ljubomorna. Fotografišite se s njim dok vam predaje prsten. Pretvarajte se da se nikad nije dogodilo. Pošaljite joj slike“, jedan je od komentara.

„Prezrivo. Jako mi je žao što ste propustili vaš poseban trenutak zbog tako bezosećajne žene“, napisao je drugi korisnik u komentaru.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar