U trendu

Svekrva napravila haos na svadbi, svi gosti u neverici

I to se dešava…

U moru „horor“ priča sa svekrvama, imamo novu pobednicu. Ova svakrva je dovela svom sinu bivšu ženu na svadbu, kao iznenađenje. Prijatno iznanađenje.

Kada je neimenovana devojka upoznala svog muža, već je bio razveden od žene po imenu Mindi. Zaljubili su se, dobili sinčića, a onda su organizovali venčanje.

– Svekrva je mnogo volela njegovu bivšu ženu, i bila je tužna što se odselila iz grada nakon razvoda. Ostale su u kontaktu. Nama je ponudila da plati venčanje, pristali smo ne sluteći ništa, znali smo samo da će hteti onda da donosi i određene odluke vezane za organizaciju i samu ceremoniju – napisala je mlada.

Došao je veliki dan, svekrva se pojavila doterana, i pogodite koga je dovela – Mindi.

– Odmah smo je odveli na stranu i pitali šta se dešava. Rekla je da je ovo poseban dan, a moj muž je rekao – da, naš poseban dan. Rekla je da je ona platila venčanje i da može da zove koga hoće – nastavila je mlada.

– Zamerili smo joj što nam nije ni rekla šta planira, već nam je priredila vrlo neprijatno iznenađenje na samom venčanju. Muž je rekao da Mindi mora da ide, a njegova majka zapretila da će onda i ona napustiti svadbu – napisala je mlada.

Sve je na kraju, kako tako, izglađeno. Mindi je otišla, svekrva ostala, ali se durila čitavo venčanje.

– Ponudili smo da joj platimo šta smo dužni, ali je odbila, rekla je da smo štetu već napravili – zaključila je svoju ispovest mlada.

Ljudi u komentarima su se iščuđavali kako je svekrvi uopšte palo na pamet, i pisali joj: „Ni slučajno joj ne nudite pare, uradila je to namerno“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.