U trendu

Svi se pitaju kako: Misica pala na sceni, kroz rukav joj izleteo grudnjak (video)

Nova misica Belgije za 2020. godinu Kalin Van Ojtsel (23) je izgubila ravnotežu i pala dok je šetala na pozornici na takmičenju u subotu.

Prilikom pada grudnjak joj je ispao kroz rukav. Kalin se nije obeshrabrila već je ustala i nastavila da hoda s osmehom, zbog čega je dobila brojne komplimente na društvenim mrežama.

– Samo sam morala da ustanem, kao što često morate u životu – rekla je Kalin nakon što se snimak proširio društvenim mrežama.

Kalin je bila favorit subotnjeg takmičenja i opravdala je svoju ulogu usprkos padu. Misica koja je vlasnica diplome prava proglašena je pobednicom, a titulu je nasledila od Elene Kastro Suarez.

– Moj san se ostvario. Teško mi je i da poverujem, ali ja sam vaša Mis Belgije 2020. Jako sam srećna, oduševljena i zahvalna. Hvala svima koji su me podržali na putu do krune. Toliko sam motivisana da započnem ovu godinu kao misica. Ne mogu da vam opišem osećaj. Daću sve od sebe da budem što bolja. Verujte u sebe i nikad ne odustajte – napisala je Kalin na društvenim mrežama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar