U trendu

Tajna francuske lepote: Kako da izgledate mlađe i svežije bez skupih proizvoda!

Očuvanje mladolikog izgleda i blistave kože postali su sinonimi francuske lepotu. Francuskinje se izdvajaju svojim svežim i prirodnim izgledom, a tajna njihove nege kože leži u jedinstvenom pristupu lepoti. Bez ikakvih skupih proizvoda, Francuskinje veruju u holistički pristup, gde lepota dolazi iznutra. Ishrana bogata voćem, povrćem i zelenišom, redovna fizička aktivnost i kvalitetan san su ključni za njihov izgled.

Kada je reč o šminki, francuski pristup je minimalistički. Umesto preteranog šminkanja, fokus je na očuvanju prirodnog sjaja kože. Filozofija „manje je više“ prenosi se i na negu kože, gde se ističe jednostavnost i efikasnost umesto preterane upotrebe proizvoda. Redovni tretmani lica su neizostavni deo njihove rutine, sa posebnim naglaskom na hidrataciju i blagu eksfolijaciju.

Francuske žene veruju u održavanje hidriranosti kako iznutra, tako i spolja. Konzumacija dovoljno vode i korišćenje hidratantnih proizvoda pomaže u očuvanju zdravlja kože, čineći je sjajnom i mladolikom. Takođe, francuski pristup nezi kože uključuje i nežan piling gomazom, koji pomaže u uklanjanju mrtvih ćelija kože bez iritacije. Gomaž je hemijski tip pilinga zasnovan na aktivnosti enzima (kao što su enzimi papaje ili ananasa) koji pomažu u uklanjanju mrtvih ćelija i ostataka sa površine kože.

Ukratko, tajna francuske lepote leži u jednostavnosti, holističkom pristupu, redovnoj nezi i održavanju hidriranosti, a sve to bez skupih proizvoda!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.