U trendu

Tajna uspeha: Kako privući novac u vaš dom uz pomoć ovih 5 slika

Unutrašnji ambijent kuće igra ključnu ulogu u stvaranju pozitivne atmosfere. Prema principima feng šuija, organizacija prostora igra vitalnu ulogu u tome kako se energija kreće kroz dom, a time i u vašem životu.

Evo kako stručnjaci preporučuju da unesete finansijsko blagostanje u svoj dom uz pomoć slika:

1. Slike riba: Prema feng šuiju, slike riba mogu privući bogatstvo. Ključno je da broj riba na slici bude neparan, idealno devet, što je broj koji se smatra snažnim posebno u kontekstu novca.

2. Slika feniksa: Feniks, ptica koja se diže iz pepela, simbolizuje obnovu i prosperitet. Njegova slika može označiti transformaciju i otvaranje novih mogućnosti.

3. Slike brodova: Slike luksuznih brodova simbolizuju putovanja i proširenje horizonta. Postavljanje slika brodova na zidove vašeg doma može podstaći osećaj obilja i prosperiteta, ali je važno da krma broda bude okrenuta prema unutrašnjosti doma kako bi simbolično „uplovio“ u vaš životni prostor.

4. Mrtva priroda: Slike voća, posebno narandži i mandarina, mogu doneti bogatstvo u dom. Postavljanje ovakvih slika u kuhinju ili dnevnu sobu može privući energiju prosperiteta i bezbrižnosti.

5. Crteži stabala narandže i mandarina: Pored slika, feng šui preporučuje i korišćenje figurica ili lutki voća poput narandži i mandarina radi privlačenja bogatstva. Postavljanje ovih simbola na jugoistočni deo doma može podstaći obilje i uspeh.

Sada kada znate kako energija može uticati na vašu finansijsku situaciju, možete preduzeti korake ka stvaranju harmoničnog i prosperitetnog doma.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.