U trendu

Tako lepe, a tako zlobne: Misice razbesnele sve nepristojnim komentarima (video)

Mis Amerike, Mis Australije i Mis Kolumbije izazvale su veliki bes javnosti zbog ismevanja i vređanja drugih takmičarki na rasnoj i nacionalnoj osnovi. Naime, ove misice su snimile video snimak u kome prozivaju koleginice iz Vijetnama i Kambodže zato što ne govore engleski jezik.

Tokom takmičenja za Mis Univerzum u Bangkoku, na kome učestvuju predstavnice 94 zemlje, Mis Amerike Sara Rouz Samers objavila je video uživo na svom Instagramu, u kom pita predstavnice Australije, Frančesku Hang i lepoticu iz Kolumbije, Valeriju Morales, šta misle o takmičarki iz Vijetnama. H’Hen Nie.

Devojke su se složile da je Vijetnamka „slatka“, a Samersova, koju su korisnici društvenih mreža uporedili sa zlobnicom iz filma „Mean girls“, Redžinom Džordž, dodaje da se Nie „pretvara da razume engleski i da je, posle razgovora koji je ‘vodeila’ s njom, ona na kraju samo slegla ramenima i nasmešila se“.

Samersova se zatim smeje i dodaje o Mis Vijetnama: „Tako je slatka“.

Tokom tračarenja iza bine, devojke su takođe komentarisale i MIs Kambodže, i njeno nepoznavanje engleskog.

„Mis Kambodže je ovde i ona uopšte ne govori engleski,a niko drugi ne priča njenim jezikom. Možete li da zamislite tako nešto?“, pita Samersova i nastavlja:

„Frančeska kaže da bi se osećala tako izolovano i ja sam rekla da je zaista tako i da je to vrlo zbunjujuće“, da bi Mis Australije na to dodala da je sigurno vrlo teško takmičarkama koje se oslanjaju na Gugl Translate i profesionalne prevodioce.

Odmah po objavljivanju ovog video snimka, korisnici društvenih mreža, napali su lepotice zbog ovih neprimerenih komenatra na račun drugih učesnica, uglavnom rečima da ne zaslužuju da budu predstavnice svojih zemalja na ovom takmičenju.

Samersova je zbog toga objavila izvinjenje, koje zvuči malo izveštačeno, zbog čega su prozivke nastavljene.

– U trenutku kada bi trebalo da se divim hrabrosti svojih sestara, ja sam rekla nešto što može da bude pogrešno protumačeno kao nepoštovanje i zbog toga se izvinjavam. Volela bih priliku da lično porazgovaram sa misicama Vijetnama i Kambodže, kako bismo rešile stvar – rekla je ona.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)